”Aikuisten välitunnit” ovat jo totta - yhä useampi yritys panostaa taukoliikuntaan, sillä liikkuva tauko vähentää stressiä ja lisää työssä viihtymistä.

Kesän 2019 työpaikkaliikunnan ehdoton hittilaji on hulatreeni. Virkisterin Liikkuva tauko® tuo ratkiriemukkaan hulatreenin työpaikallesi. Treeni on paitsi hauska, myös tutkitusti tehokas: Helsingin Yliopiston tutkimuksen mukaan säännöllinen hulavanteen pyörittäminen kaventaa vyötäröä. Säännöllisellä treenillä tiivistät keskivartaloa ja parannat tuki- ja liikuntaelinterveyttäsi. Vartin mittaisen hulatreenin aikana opit pyörittämisen perusteet ja pääset testaamaan tämän syksyn hittilajia.

Mikä on Likkuva tauko®?

Yhä useammissa yrityksissä on luotu työntekijöille konkreettisia mahdollisuuksia pitää liikkuvia taukoja työpäivien aikana. Kun työympäristöä ja työntekoa on muokattu liikkuvammaksi, myös työteho ja terveys ovat parantuneet ja sairauspoissaolot ovat vähentyneet. 

Liikkuva tauko on Virkisterin kehittämä taukoliikuntatuote. Se on ammattilaisen ohjaama kymmenminuuttinen harjoitus työkuormituksesta palautumiseen, tuki- ja liikuntaelimistön ja vierystilan tasapainottamiseen. Ryhmässä tapahtuvan harjoituksen lisäksi sen aikana annetaan myös yksilöllistä ohjausta. 

Jo muutamankin minuutin fyysinen aktiivisuus on aivoille merkittävä. Se kasvattaa vireystilaa ja parantaa jaksamista. Liikkuessa aivojen eri osien verkostoituminen paranee, uusia hermosoluja muodostuu ja kuona-aineiden poisto tehostuu.

Tilaa Virkisterin Liikkuva Tauko® yritykseesi! Räätälöimme teille sopivan tauon.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja info@virkisteri.fi


Haluatko yrityksellesi tai tiimillesi oman taukoliikuntavideon? Virkisteri tuottaa Liikkuvaa taukoa yritysten koulutus-, kokous ja asiakastilaisuuksien taukoihin.

NIVA promotes physical exercise at the workplace. Just follow instructions on the video – start by getting up from your chair