Henkilökohtainen valmennus

-Haluatko jaksaa paremmin kotona ja töissä – olisiko nyt aika löytää elämäsi upein kunto?

-Haluaisitko lisää hyvinvointia ja jaksamista työelämään ja vapaa-aikaan?

-Haluatko aloittaa säännöllisen liikuntaharrastuksen, mutta et tiedä miten?


Virkisterin luoma ja työelämän tarpeet ymmärtävä yksilövalmennus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointiasi, fyysistä ja psyykkistä jaksamista. Kokeneet valmentajamme auttavat sinua löytämään elämäsi parhaalta tuntuvan kunnon!

Valmentajamme ovat korkeasti koulutettuja liikunnan ja työelämän yhteensovittamisen ammattilaisia. Yksilövalmennuksessa sinulle nimetään oma valmentaja, joka auttaa sinua onnistumaan elämäntapamuutoksessa tai liikunnallisen elämäntavan löytämisessä, liikkeelle pääsyssä sekä juuri sinulle sopivan liikuntamuodon kartoituksessa ja ohjelmoinnissa. 

Lajivalikoimamme on laaja ja kattaa aloittelijan kiinteytymisestä ja painonhallinnasta lähtien esimerkiksi voimaharjoittelua, core-trainingiä, juoksutekniikkaa, juoksuvalmennusta, crosstrainingiä, liikkuvuusharjoittelua, uintitekniikkaa, fysiikkavalmennusta, triathlonvalmennusta tai goflo-trainer -tunteja.

Meiltä saat turvalliset ja monipuoliset ohjeet. Työkalupakistamme löytyvät keinot, joiden avulla motivoidut, löydät liikunnan ilon, lisäät tietojasi hyvin koostetusta ravitsemuksesta ja opit ymmärtämään riittävän levon merkityksen.

Käytämme valmennusohjelman suunnittelussa apuna esimerkiksi First Beat –hyvinvointianalyysejä ja tarvittaessa myös kehonkoostumusmittauksia. Ohjelmien teon taustalle voimme tehdä myös kuntotestauksia tai TE3-älykeppi -liikkuvuusanalyysejä.

Virkisteri käyttää valmennuksissaan tukena suomalaisen ohjelmistotalon kehittämää SYKE-ohjelmaa (appia), jonka ansiosta valmennusohjelmasi ja valmentajasi kulkee aina mukana siellä, missä sinäkin liikut.

Virkisterillä on käytössään myös hierojan ja fysioterapeutin palvelut.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tästä! Meille toiveesi ja ajatuksesi uudesta liikunnallisemmasta elämäntavasta ovat sydämen asioita. Autamme sinut liikkeelle ja lupaamme pitää sinut liikkeessä!

pt-sanomala-miajärvisalo-3.jpg

DUO- tai pienryhmäharjoittelu

Lisää työhyvinvointia ja jaksamista!

-Kaipaako työryhmäsi / yksikkösi uutta intoa ja virtaa? Haluatteko jaksaa paremmin töissä ja kotona? Duo-pienryhmäharjoittelu auttaa alkuun ja luo hyvää yhteishenkeä!

-Duo-pienryhmäharjoittelu lisää työhyvinvointia ja jaksamista työyhteisössä!

-Haluatteko aloittaa yhdessä säännöllisen liikuntaharrastuksen ja parantaa yhteishenkeä, mutta ette tiedä miten?


Virkisterin luoma ja työelämän tarpeet ymmärtävä Duo-valmennus on motivoiva yhdistelmä yksilövalmennuksen henkilökohtaisuutta ja ryhmävalmentamisen kustannustehokkuutta. Se on tarkoitettu työyhteisöille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan, fyysistä ja psyykkistä jaksamistaan. Kokeneet valmentajamme auttavat valmennuspareja löytämään liikunnan tuoman hyvän olon ja motivoivan yhteishengen.

Valmentajamme ovat korkeasti koulutettuja liikunnan ja työelämän yhteensovittamisen ammattilaisia. Duo-valmennuksessa kahden hengen pienryhmälle nimetään oma valmentaja, joka auttaa paria onnistumaan elämäntapamuutoksessa tai liikunnallisen elämäntavan löytämisessä, liikkeelle pääsyssä sekä kullekin parhaiten sopivan liikuntamuodon kartoituksessa ja ohjelmoinnissa. 

Parityöskentely on innostavaa, hauskaa ja tehokasta. Valmentaja pystyy tarjoamaan kullekin parille henkilökohtaista opastusta kustannustehokkaalla tavalla. 

Lajivalikoimamme on laaja ja kattaa kiinteytymisestä ja painonhallinnasta lähtien esimerkiksi voimaharjoittelua, core-trainingiä, juoksutekniikkaa, juoksuvalmennusta, crosstrainingiä, liikkuvuusharjoittelua, uintitekniikkaa, triathlonvalmennusta tai goflo-trainer -tunteja.

Lajivalikoimamme on laaja ja kattaa aloittelijan kiinteytymisestä ja painonhallinnasta lähtien esimerkiksi voimaharjoittelua, core-trainingiä, juoksutekniikkaa, juoksuvalmennusta, crosstrainingiä, liikkuvuusharjoittelua, uintitekniikkaa ja fysiikkavalmennusta.

Duo-valmennuksessa kumpikin pareista saa turvalliset ja monipuoliset ohjeet. Työkalupakistamme löytyvät keinot, joiden avulla on helppo motivoitua, löytää liikunnan ilo, lisätä tietoja hyvin koostetusta ravitsemuksesta ja levon merkityksest

Valmentajamme oli tehnyt meille jokaiselle valmennuskerralle todella monipuolisen ohjelman. Harjoittelimme valmentajan johdolla yhdessä kerran viikossa ja muun ajan tsemppasimme toisiamme kunkin omissa treeneissä. Valmennuksissa saimme hikoilla oikein kunnolla, mutta treenit olivat todella kivoja ja motivoivia. Hikoilun lisäksi tunneilla oli todella hauskaa. Yhteinen liikuntaohjelma lisäsi työyhteisömme yhteishenkeä mukavalla tavalla
— Duo-valmennukseen osallistunut Johanna kertoo kokemuksistaan.

Käytämme valmennusohjelman suunnittelussa apuna myös esimerkiksi First Beat –hyvinvointianalyysejä. Ohjelmien teon taustalle teemme tarvittaessa myös kuntotestauksia. Liikkuvuusanalyysien tekemiseen käytämme TE3 –älykeppiä.

Virkisteri käyttää valmennuksissaan tukena suomalaisen ohjelmistotalon kehittämää SYKE-ohjelmaa (appia), jonka ansiosta valmennusohjelma ja valmentaja kulkevat aina mukana siellä, missä asiakaskin liikkuu.


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tästä! Meille toiveesi ja ajatuksesi työyhteisösi uudesta liikunnallisemmasta elämäntavasta ovat sydämen asioita. Autamme teidät liikkeelle ja lupaamme myös pitää teidät  liikkeellä!