Nyt se alkaa! Ryhmäliikunta 12.8-20.12.2019

Sanomatalo lukujärjestys / Sanomatalo tuntikuvaukset

Sanomala lukujärjestys / Sanomala tuntikuvaukset

Sijaiset / tuntimuutokset

12.8 maanantaina Riikka tuuraa Pian Perusjumppa ja venyttely-tunnit

13.8 tiistai Pekka Katainen tuuraa Mikon aamutunnit Sanomatalossa

Sanomalan tiistain Piloxing-ohjaaja vaihtuu ja tuo tullessan tuntimuutoksia

Syksylle on suunnitteilla työhyvinvointitori. Virkisterin Pop Up on osana tapahtumaa. Tule hulaamaan, kokeile torkku ja ole rento! Liikkuva Tauko® goes hulahula. Pysyykö vanne vyötäröllä minuutin? Miten olisi torkku keskellä työpäivää? Rentona olet viimeistään drop in -hieronnan jälkeen.

Syyskauden liikuntalukujärjestyksissä on pieniä muutoksia. Piloxing® palaa ohjelmistoon ja keskiviikkoaamun core-tuntia alkaa vetämään Marjo. Sanomalan uutuutena on jooga.

Virkisterin kautta saat myös henkilökohtaiset treeni- tai liikkuvuusohjeet. Omaohjelma perustuu lihastasapainon-, liikkuvuuden- ja liikehallinnan testaukseen. Lue lisää viikolla 35.

Personal Training

Liikkuva Tauko®

”Aikuisten välitunnit” ovat jo totta - yhä useampi suuri yritys panostaa taukoliikuntaan, sillä liikkuva tauko vähentää stressiä ja lisää työssä viihtymistä. Jo muutamankin minuutin fyysinen aktiivisuus on aivoille merkittävä. Se kasvattaa vireystilaa ja parantaa jaksamista. Liikkuessa aivojen eri osien verkostoituminen paranee, uusia hermosoluja muodostuu ja kuona-aineiden poisto tehostuu.

Liikkuva tauko on Virkisterin kehittämä taukoliikuntatuote. Se on ammattilaisen ohjaama kymmenminuuttinen harjoitus työkuormituksesta palautumiseen ja tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn tasapainottamiseen. Ryhmässä tapahtuvan harjoituksen lisäksi sen aikana annetaan myös yksilöllistä ohjausta ja seurantaa. Varhaisen puuttumisen mallilla ja säännöllisesti toistuvillatauoilla saadaan aikaan merkittäviä hyvinvoinnin muutoksia ja säästöjä. Liikkuva tauko vähentää tutkitusti esimerkiksi päätetyöstä aiheutuvia tuki-ja liikuntaelinsairauksia ja sairaspoissaoloja.

Jo muutamankin minuutin fyysinen aktiivisuus on aivoille merkittävä. Se kasvattaa vireystilaa ja parantaa jaksamista. Liikkuessa aivojen eri osien verkostoituminen paranee, uusia hermosoluja muodostuu ja kuona-aineiden poisto tehostuu.

Sanomatalossa keskiviikkoisin klo:12.15-14.45

Sanomalassa keskiviikkoisin klo:12.30-14

Porkkalankadulla keskiviikkoisinklo:13-14.30

Virkisteri syksy 2016_O9224.jpg

Liikkuvalla tauolla hierontaan!

Sanomalla 50 ensimmäistä taukoliikuntapassin täyteen tauottanutta saavat ilmaisen hieronnan. Passeista on käytetty noin puolet. Vielä siis ehtii.

Lataa passi ja lue lisää. Passi on saatavilla Sanoman ja Metson henkilökunnalle.

Hieronta

Klassista- ja urheiluhierontaa Sanomatalossa K3-kerroksen kuntokeskuskessa keskiviikkoisin klo:9-15 Hoidot toteuttaa koulutettu urheiluhieroja ja fysioterapeutti Anni Virtanen. Muistahan tarvittaessa peruuttaa varaamasi ajan 12h aikaisemmin. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta laskutamme täyden hinnan.

Ajanvarauskalenteriin tästä

Treenaa kumppanin tai kaverin kanssa lauantaisin!

Kuntonyrkkeilyä HIIT mausteilla Sanomatalossa lauantaisin klo:13-14. Tunnille voi tulla ilman ennakkovarausta tai aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä.

pt-sanomala-miajärvisalo-127.jpg

Haluatko aloittaa kuntosaliharjoittelun?

Varaa veloituksetta 2-3 hengen porukalle Starttiopastus Sanomataloon tai Sanomalaan. Sanoma tukee kuntoilun aloittamista tarjoamalla mahdollisuuden tunnin saliopastukseen omassa työporukassa. Varaa aika: info@virkisteri.fi. Tapaamiskerran aikana saatte laiteopastuksen ja aloittelijan harjoitusohjelman.

Menneet tapahtumat:

HIERONTA

Lomalle on mukava lähteä rennolla mielellä ja ehkä myös rennolla kropalla? Riikka tekee hierontoja 24.6-4.7 Sanoman työterveyshuollon tiloissa. Paikkana on Postitalon B-rappu, 4.krs ja huone 4011. Aikoja on runsaasti tarjolla.

Ajanvaraus tästä

Lisätiedot: riikka@virkisteri.fi, 040 530 3945

HIERONTA + KESÄTREENIOHJELMA

Kesällä on hyvää aikaa kohottaa kuntoa! Henkilökohtainen kesätreeniohjelma auttaa Sinua pysymään kunnossa ja voimaan hyvin. Mikä olisi järkevin treenaamisen kesärutiini juuri Sinulle? Omalla ohjelmalla treenaat rennosti, mutta säännöllisesti läpi kesän!

Ajanvaraus tästä Lisätiedot: riikka@virkisteri.fi, 040 530 3945

Kesäkuu 3.-20.2019

Sanomatalon lukujärjestys

Sanomalan lukujärjestys

Kehonkoostumusmittausta InBody 570 -mittarilla!

Tule kehonkoostumusmittaukseen – saat kattavan raportin siitä, mikä kehosi tila on, näet kehosi rasvaprosentin, viskeraalirasvan määrän sekä lihasmassan – ja paljon muuta.

Sanomatalon kuntosalilla K3 kerroksessa tiistaina 5.3.

Lisätiedot: Ajanvaraus:

Ryhmäliikunta kesä 28.5-20.6.2018 

Sanomatalo lukujärjestys   

Sanomala lukujärjestys

Fitter faster stronger-lisätunti 18.6 klo:16:45-17:45 ulkona! 

Kokoontuminen Sanomatalon päädyssä Musiikkitalon puolella. 

FFS-tunilla haastat itsesi joka kerta. Lopputuloksena olet nopeampi, vahvempi ja terveempi. Olipa tavoitteenasi sitten saada uusi startti kuntoiluun tai uusia virikkeitä harjoitteluun, FFS-kokonaisuus tarjoaa jokaiselle yksilöllisen haasteen ja mahdollisuuden parantaa kerta toisensa jälkeen. Treenit koostuvat kehonpainoharjoittelusta, toiminnallisista harjoituksista ja hapenottokykyä kehittävästä harjoittelusta.

Ohjaajana Milla Hurri. 

Milla Hurri.png

 

Ryhmäliikunta kevätkausi 8.1-25.5.2018 

Sanomatalo lukujärjestys  | Sanomatalo tuntikuvaukset

Sanomala lukujärjestys  |  Sanomala tuntikuvaukset

Sanomatalon kolmen viikon mittaisella kesäkaudella treenataan tuttuun tapaan ja tehdään uusia lajikokeiluja. Vierailevina ohjaajina toimivat Nen ja tämän vuoden Suomen Wellness Fitness EM kisaaja Karoliina Kangaskolkka. Lajiesittelyinä uusi Commercial tanssiformaatti THE MIX by Piloxing  ja kehon "tehdasasetuksia" palauttava Spiraalistabilaatio.

Tervetuloa kesäkuun tunneille!

THE MIX BY PILOXING

NOT YOUR AVERAGE FITNESS CLASS. THIS CARDIO-DANCE PROGRAM WILL HAVE YOU OBSESSED - GUARANTEED.

They call it dancing. We call it living. THE MIX by Piloxing is inspired by commercial dance from the dance mecca of Los Angeles. This all-new program will have you addicted from the first beat.

Lose yourself in Today's Music Hits and Iconic Throwbacks while learning the most current grooves from LA's dance scene. This is what cardio should feel like!

THE MIX is for all fitness levels, ages and backgrounds. We want you to dance like no one is watching. Move with the frequency and play with the tracks. The world is your stage. Get in THE MIX.

Thriller-Dance jonka kuka tahansa voi opppia! 

Sanomatalolla opetellaan Thrill The World-koreografiaa lokakuun neljänä maanantaina klo:17.15-18.10. Koreografiassa treenataan alkuperäisestä yksinkertaistettua veriosta. Ohjaajana toimii Yoland Savriama, joka on opiskellut Michael Jackson-tyylin eri tekniikoita Jacksonin omien koreografien ja tanssinopettajien johdolla.

Valmiin koreografian näet tästä:

Koreografian palasiin (1-40) pääset tutustumaan tästä ja audiofilet ovat kuunneltavissa täältä:

 Halukkaat voivat osallistua Flash Mobiin josta kuulet lisää tanssitunnilla!

Ilmoittaudu kurssille: www.varaaheti.fi/virkisteri/tunnit

Tanssi Thriller (4h)    2.10., 9.10.,16.10. ja 23.10

Tanssi Thriller (4h)

2.10., 9.10.,16.10. ja 23.10