Virkisterin henkilöstöliikuntapaketit

Henkilökohtaiset valinnat ja työyhteisön tavat vaikuttavat omaan ja työtoverien terveyteen, työkykyyn, työstä palautumiseen ja hyvinvointiin. Itsensä johtamisen taitojen lisäksi tarvitaan työyhteisön tukea! Virkisterin palvelut mahdollistavat yhteisen muutoksen pienin askelin.

KEVYT henkilöstöliikunta paketti

Askel kohti parempaa kuntoa ja työhyvinvointia

Kevytkuormitteinen henkilöstöliikuntapaketti varmistaa, että henkilöstön kehot ja mielet saavat sopivasti huoltoa ja liikuntaa. Kansallinen liikuntasuositus on reipasta liikkumista 2h 30min viikossa, josta lihaskuntoa ja liikehallintaa pari kertaa viikossa. Hyvä uutinen on, että liikettä voi kerryttää myös pienissä pätkissä!

Kohtuullisesti kuormittavaa henkilöstöliikuntaa

Kevyt -konsepti sisältää kohtuullisesti kuormittavaa henkilöstöliikuntaa, kuten perusjumppaa, body-tunteja, kehonhuoltoa, pilatesta, joogaa ja liikuntaa, johon osanotto käy matalalla kynnyksellä. Sen lisäksi konseptiin kuuluu Liikkuva Tauko -taukoliikuntaa, mindfullnes -rauhoittumishetkiä ja terveystottumuksia vahvistavia valmennuksia. Paketin harjoituksia on mahdollista yhdistellä TEHO paketin kanssa.

Henkilöstöliikuntaa - hybridi

Henkilöstöliikuntaa työkunnon kohotukseen

Kohtuullisen kuormittavaa henkilöstöliikuntaa, joka lisää hapenottokyä, voimaa, liikkuvuutta ja liikehallintaa. Liikuntalajit tähtäävät hyvään oloon ja kehon tasapainottamiseen. Lajeina esimerkiksi perusjumppa, pilates, jooga, kehonhuolto, liikkuvuusharjoittelu, helpot tanssilliset ryhmäliikuntatunnit tunnit sekä hartiat kuntoon -tunnit.

Liikkuva tauko: Taukojumppa

Liikkuva Tauko

Hyvän terveyskunnon pohja rakentuu palauttavalle unelle, istumisen vähentämiselle ja liikuskelulle aina kun voi.

Liikkuva tauko on organisaation omaan kanavaan striimattu taukoliikuntahetki,  ”Aikuisten välitunti” on noin  viiden–20 minuutin mittainen taukoliikuntahetki, joka auttaa henkilöstöä palautumaan. Taukoliikunnan tarkoituksena on helpottaa niska- ja hartiakipuja, kehon jäykkyyttä sekä epämääräisiä, työkykyä laskevia kolotuksia.

Taukojumppa parantaa myös vireystilaa, jonka jälkeen työt sujuvat paremmin.

Taukoliikunta voi toimia päivän liikuntaharjoituksena elämäntilanteessa, jossa liikuntaharrastukseen ei riitä voimavaroja tai aikaa. Meille taukoliikuntaan kuuluu paitsi palautumista, myös hymyä ja hyväntuulisuutta, naurua ja voimavaroja.

Teams tunnit - Henkilöstöliikunta

Mindfullness

Rauhoittumishetkillä lisää keskittymiskykyä ja itsemyötätuntoa. Tutkimusten mukaan lyhyt päivittäinen meditaatiohetki lisää onnellisuutta ja parantaa keskittymiskykyä. Virkisterin Live striimatut mindfullness- hetket tuotetaan yrityksen omaan kanavaan esim. Teamsin kautta.

Ravitsemustieto

Verkkovalmennukset

Tieteelliseen tutkimustietoon perustuvat ja terveystottumuksia parantavat verkkovalmennukset liikunnasta, unesta, terveellisestä ravinnosta, painonhallinnasta ja henkisten voimavarojen vahvistamisesta.  Kysy lisää!

Räätälöidään yrityksenne liikuntatarpeita vastaava kokonaisuus.

TEHO henkilöstöliikunta paketti

Askel kohti parempaa kuntoa ja työhyvinvointia

Kun fyysisen kunnon perusta on kunnossa, TEHO henkilöstöliikuntapaketti tuo työelämän spurttikestävyyttä rasittavammalla hikiliikunnalla, lihaskunnolla ja liikkuvuustreenillä. Paketti soveltuu työyhteisöille, joilla on kohtuukuormitteisen liikunnan lisäksi tarvetta myös rasittavammalle liikunnalle. Kansallinen liikuntasuositus sisältää 1h 15min rasittavaa liikuntaa viikossa. Lisäksi lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävää harjoittelua pari kertaa viikossa. Virkisteri mahdollistaa henkilöstön liikuntasuositusten toteutumisen kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Henkilöstöliikuntaa suurella teholla

Henkilöstöliikuntaa suuremmalla teholla

TEHO pakettiin kuuluu lajeja, jotka lisäävät voimaa, kestävyyttä, vauhtia ja liikkuvuutta. Valikoimassa ovat esimerkiksi HIIT-treeni, crosstraining, kahvakuula ja dynaamiset liikkuvuustreenit. Virkisteri panostaa erityisesti keski-ikäisten naisten voimaharjoitteluun mielekkäällä tavalla, koska lihasvoimalla on merkitystä naisten hyvinvoinnille.

Valmennus

Personal Training

Haluatko jaksaa paremmin kotona ja töissä – olisiko nyt aika löytää elämäsi upein kunto? Haluaisitko lisää hyvinvointia ja jaksamista työelämään ja vapaa-aikaan? Haluatko aloittaa säännöllisen liikuntaharrastuksen, mutta et tiedä miten?

Virkisterin luoma ja työelämän tarpeet ymmärtävä yksilövalmennus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointiasi, fyysistä ja psyykkistä jaksamista. Kokeneet valmentajamme auttavat sinua löytämään elämäsi parhaalta tuntuvan kunnon!

Valmentajamme ovat korkeasti koulutettuja liikunnan ja työelämän yhteensovittamisen ammattilaisia. Yksilövalmennuksessa sinulle nimetään oma valmentaja, joka auttaa sinua onnistumaan elämäntapamuutoksessa tai liikunnallisen elämäntavan löytämisessä, liikkeelle pääsyssä sekä juuri sinulle sopivan liikuntamuodon kartoituksessa ja ohjelmoinnissa.

Lajivalikoimamme on laaja ja kattaa aloittelijan kiinteytymisestä ja painonhallinnasta lähtien esimerkiksi voimaharjoittelua, core-trainingiä, juoksutekniikkaa, juoksuvalmennusta, crosstrainingiä, liikkuvuusharjoittelua, uintitekniikkaa, fysiikkavalmennusta, triathlonvalmennusta tai goflo-trainer -tunteja.

Meiltä saat turvalliset ja monipuoliset ohjeet. Työkalupakistamme löytyvät keinot, joiden avulla motivoidut, löydät liikunnan ilon, lisäät tietojasi hyvin koostetusta ravitsemuksesta ja opit ymmärtämään riittävän levon merkityksen.

Käytämme valmennusohjelman suunnittelussa apuna esimerkiksi First Beat –hyvinvointianalyysejä ja tarvittaessa myös kehonkoostumusmittauksia. Ohjelmien teon taustalle voimme tehdä myös kuntotestauksia tai TE3-älykeppi -liikkuvuusanalyysejä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Meille toiveesi ja ajatuksesi uudesta liikunnallisemmasta elämäntavasta ovat sydämen asioita. Autamme sinut liikkeelle ja lupaamme pitää sinut liikkeessä!

Liikkuvuustreeni

Valmennukset

Juoksuvalmennus, Duo-valmennus tai pienryhmävalmennus.

Kaipaako työryhmäsi / yksikkösi uutta intoa ja virtaa? Haluatteko jaksaa paremmin töissä ja kotona? Duo tai pienryhmäharjoittelu auttaa alkuun ja luo hyvää yhteishenkeä!

Duo-pienryhmäharjoittelu lisää työhyvinvointia ja jaksamista työyhteisössä!

Haluatteko aloittaa yhdessä säännöllisen liikuntaharrastuksen ja parantaa yhteishenkeä, mutta ette tiedä miten?

Virkisterin luoma ja työelämän tarpeet ymmärtävä Duo-valmennus on motivoiva yhdistelmä yksilövalmennuksen henkilökohtaisuutta ja ryhmävalmentamisen kustannustehokkuutta. Se on tarkoitettu työyhteisöille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan, fyysistä ja psyykkistä jaksamistaan. Kokeneet valmentajamme auttavat valmennuspareja löytämään liikunnan tuoman hyvän olon ja motivoivan yhteishengen.

Valmentajamme ovat korkeasti koulutettuja liikunnan ja työelämän yhteensovittamisen ammattilaisia. Duo- valmennuksessa kahden hengen pienryhmälle nimetään oma valmentaja, joka auttaa paria onnistumaan elämäntapamuutoksessa tai liikunnallisen elämäntavan löytämisessä, liikkeelle pääsyssä sekä kullekin parhaiten sopivan liikuntamuodon kartoituksessa ja ohjelmoinnissa.

Parityöskentely on innostavaa, hauskaa ja tehokasta. Valmentaja pystyy tarjoamaan kullekin parille henkilökohtaista opastusta kustannustehokkaalla tavalla.

Lajivalikoimamme on laaja ja kattaa kiinteytymisestä ja painonhallinnasta lähtien esimerkiksi voimaharjoittelua, core-trainingiä, juoksutekniikkaa, juoksuvalmennusta, crosstrainingiä, liikkuvuusharjoittelua, uintitekniikkaa, triathlonvalmennusta tai goflo-trainer -tunteja.

Lajivalikoimamme on laaja ja kattaa aloittelijan kiinteytymisestä ja painonhallinnasta lähtien esimerkiksi voimaharjoittelua, core-trainingiä, juoksutekniikkaa, juoksuvalmennusta, crosstrainingiä, liikkuvuusharjoittelua, uintitekniikkaa ja fysiikkavalmennusta.

Duo-valmennuksessa kumpikin pareista saa turvalliset ja monipuoliset ohjeet. Työkalupakistamme löytyvät keinot, joiden avulla on helppo motivoitua, löytää liikunnan ilo, lisätä tietoja hyvin koostetusta ravitsemuksesta ja levon merkityksestä.

”Valmentajamme oli tehnyt meille jokaiselle valmennuskerralle todella monipuolisen ohjelman. Harjoittelimme valmentajan johdolla yhdessä kerran viikossa ja muun ajan tsemppasimme toisiamme kunkin omissa treeneissä. Valmennuksissa saimme hikoilla oikein kunnolla, mutta treenit olivat todella kivoja ja motivoivia. Hikoilun lisäksi tunneilla oli todella hauskaa. Yhteinen liikuntaohjelma lisäsi työyhteisömme yhteishenkeä mukavalla tavalla”, Duo-valmennukseen osallistunut Johanna kertoo kokemuksistaan.

Käytämme valmennusohjelman suunnittelussa apuna myös esimerkiksi First Beat –hyvinvointianalyysejä. Ohjelmien teon taustalle teemme tarvittaessa myös kuntotestauksia. Liikkuvuusanalyysien tekemiseen käytämme TE3 –älykeppiä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Meille toiveesi ja ajatuksesi työyhteisösi uudesta liikunnallisemmasta elämäntavasta ovat sydämen asioita. Autamme teidät liikkeelle ja lupaamme myös pitää teidät liikkeellä!

page1image55462144

Vaikka molemmissa paketeissa on omat tuotteensa, niitä myös yhdistellä. Eli voit valita esimerkiksi ”Kevyt” -konseptista pilates -harjoitukset ja ”Teho” -paketista Hiit-tunnit. Kysy lisää.

Muokataan yrityksellenne sopiva liikuntapaketti