Puheenvuorot ja työpajat

 Tilaa meiltä oivalluttava, valovoimainen puheenvuoro live- tai virtuaalitapahtumaasi! Emme tyydy vain inspiroimaan, vaan tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia vinkkejä, jotka on helppo laittaa täytäntöön luennon jälkeen. Virkisterin luennot sisältävät tyypillisesti myös toiminnallisia osuuksia.

”Koulutusmateriaali oli oivallisesti rakennettu. Asiaa ei ollut liikaa – mutta riittävästi – ja se oli tehty helposti lähestyttäväksi ja kannustavaksi. Ja vielä kokemuksellisuus mukana 😊! Esitys sai osallistujilta kokonaisarvosanan 3,7/4.”

Anne Teittinen, koulutusasiantuntija, Ammattiliitto Pro

Suosituimmat luentoaiheemme:

  • Buustia työpäivään fyysisestä aktiivisuudesta​: Tietopitoinen mutta viihdyttävä luento homo sapiensin seikkailusta tietoyhteiskunnassa​. Vinkit ”lajityypillisemmän käyttäytymisen” toteuttamiseen, tavoitteena parempi terveys ja viretila​.
  • Tapojen muuttamisen psykologia​: Miksi tavoitteet jäävät yleensä toteutumatta? Mitkä ovat fiksun tavoitteen elementit?​ Käydään läpi kaksi tutkittua, käyttäytymistieteeseen perustuvaa menetelmää uusien tapojen omaksumiseen tai vanhoista luopumiseen​. Niistä hyötyvät niin yksilö kuin organisaatio.
  • 5 keinoa tasapainottaa hermosto: Miksi palautumistaidot ovat työelämän uusi supervoima?​ Opi viisi erilaista menetelmää, joilla voit säädellä viretilaa ja tasapainottaa hermostoa välittömästi ja pitkällä aikavälillä​.
  • Hybridityön hyvinvointi​: Yhteisöllisyys | Aivot | Keho | Ravitsemus

Tutustu luennoitsijoihin:

”Itse en ole koskaan ollut luennolla, joka meni niin nopeasti! Onnistuit hienosti yhdistämään luennon ja harjoitukset niin, että sitä ei edes tuntenut olevansa luennolla. Kaikki palaute, joka korviini on kantautunut, on ollut pelkästään positiivista.”

Anna Korsoff, HR Coordinator, Bird & Bird

Etätyön hyvinvointiopas

Virkisteri on hybridihyvinvoinnin asiantuntija

Luentokokonaisuudet myös Etätyön hyvinvointioppaaseen perustuen.

Hybridityö on tullut jäädäkseen (tieto)työelämään. Nyt on aika ottaa vakavasti hyvinvointi myös kotikonttorilla! Virkisterin Kati Boijer-Spoof Heikinheimon ja Riikka Ilmivallan tietokirja pureutuu etätyöpäivien moniin mahdollisuuksiin ja haasteisiin nimenomaan hyvinvoinnin näkökulmasta.

”Kolmen hyvinvointiluennon sarja oli onnistunut kokonaisuus. Webinaarit olivat vuorovaikutteisia ja kysymyksiä heräsi paljon, mikä kertoo onnistuneesta tapahtumasta. Voin täydellä sydämellä suositella Virkisterin palveluja.”

Jori Karjalainen, kehityspäällikkö, Tradenomit