Riikka Ilmivalta

Luennoitsija, tietokirjailija, fysioterapeutti ja työelämän kehittäjä. Virkeiden työpäivien ja fyysisen hyvinvoinnin puolestapuhuja!

Asiantuntija ja luennoitsija

Etätyön hyvinvointioppaan toinen kirjoittaja, Virkisterin toimitusjohtaja, työhyvinvoinnin kehittäjä

Riikka on kehittänyt suomalaista työelämää jo 20 vuoden ajan perustamansa Virkisteri-yrityksen kautta. Kehon ja aivojen yhteistoiminta on Riikan ydinosaamista. Helikopterinäkymä lukuisiin eri kokoisiin asiakasorganisaatioihin luo vahvan näkemyksen siitä, miten suomalaista työelämää tulisi kehittää virkeämpään ja tuottavampaan suuntaan. Riikka on kehittänyt Liikkuva Tauko® -konseptin, joka on ollut monen organisaation pelastus erityisesti etätyön yleistyttyä.

Asiakkaiden palautetta Riikan luennoista:

”Päivän ehdottomasti paras anti oli Riikka Ilmivallan jaksamiseen liittynyt luento. Aivan loistava luennoitsija.”

FCG ajankohtaispäivät 11/2022

”Suuri kiitos Riikka Ilmivallalle erityisen hyvistä ja mukaansatempaavista luennoista! Riikan olemuksesta ja luennoista huokui asian syväosaaminen, se sai myös osallistujan innostumaan aiheesta ja hyvälle fiilikselle.”

”Riikka Ilmivalta oli loistava! Reipas, eteenpäin menevä ja innostava. Asiat jäivät mieleen. Mikrotauot, liikuskelu, sykkeen nostot työn ohessa tulee nyt useammin mieleen ja käyttöön. Jumppakuminauha on jo kaivettu esiin!”

Osallistujapalautteita: Sihteerifoorumi 2023

Koulutusmateriaali oli oivallisesti rakennettu. Asiaa ei ollut liikaa – mutta riittävästi – ja se oli tehty helposti lähestyttäväksi ja kannustavaksi. Ja vielä kokemuksellisuus mukana 😊! Esitys sai osallistujilta kokonaisarvosanan 3,7/4.”

Anne Teittinen, koulutusasiantuntija, Ammattiliitto Pro

Fysioterapeutti ja liikunnan ammattilainen

Työfysioterapeutti, Pilates-ohjaaja, kokenut liikunnan ohjaaja, katutanssin SM-mitalisti

“Minulla on vahva käytännön kautta tullut osaaminen liikunta- ja työhyvinvointipalveluiden ohjaamisesta, tuottamisesta ja kehittämisestä. Olen työskennellyt koko työurani fyysisen hyvinvoinnin parissa kuntoutuksen, yritysten työhyvinvoinnin ja henkilöstön liikuntapalveluiden parissa. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti. Olen erikoistunut työfysioterapiaan ja käynyt pitkät koulutukset muun muassa joogasta, pilateksesta ja kehonhuollosta.

Unelmani on työpäivä, jossa liikkuminen mielletään luonnolliseksi osaksi kahvi- ja lounastauon tavoin. Tästä mielleyhtymästä syntyi myös kehittämäni taukotuokiokonseptin nimi Liikkuva Tauko®. Kahvitauko, lounastauko ja liikkuvatauko voisivat kaikki olla tasavertaisina osina suomalaista työkulttuuria.”

Asiakkaan palaute: Hanna-Reetan tarina

Henkilöstöliikunta voi jopa muuttaa elämää: ”Vihdoinkin saan liikunnasta hyötyä, mielihyvää ja iloa”