Riikka Ilmivalta

Suomalaisen työelämän taukoliikuttaja, kouluttaja ja tietokirjailija. Virkeiden työpäivien puolestapuhuja!

Kouluttaja ja luennoitsija

Etätyön hyvinvointioppaan toinen kirjoittaja, Virkisterin toimitusjohtaja, työhyvinvoinnin kehittäjä

Riikka Ilmivalta on työhyvinvoinnin, ilon ja energian lähettiläs ympäri Suomen. Hän on työfysioterapeutti ja tietokirjailija, joka on erikoistunut työhyvinvoinnin ja fyysisen aktiivisuuden yhdistämiseen. Riikan kehittämä Liikkuva Tauko® -konsepti on ollut monen organisaation pelastus erityisesti etätyön yleistyttyä. ”Odotan innolla tulevia kohtaamisia elämyksellisissä online- ja läsnätilaisuuksissanne. Virkeä työpäivä kuuluu meille kaikille!” 

Asiakkaiden palautetta:

”Riikka brought lots of positive energy and great knowledge to our two webinars about work ergonomics and boosting workdays. The webinars reminded our employees to take breaks and move their bodies during the workday!”

Marjut Jalkanen, Employee experience and development manager, MagiCad

”Suuri kiitos Riikka Ilmivallalle erityisen hyvistä ja mukaansatempaavista luennoista! Riikan olemuksesta ja luennoista huokui asian syväosaaminen, se sai myös osallistujan innostumaan aiheesta ja hyvälle fiilikselle.”

”Riikka Ilmivalta oli loistava! Reipas, eteenpäin menevä ja innostava. Asiat jäivät mieleen. Mikrotauot, liikuskelu, sykkeen nostot työn ohessa tulee nyt useammin mieleen ja käyttöön. Jumppakuminauha on jo kaivettu esiin!”

Osallistujapalautteita: Sihteerifoorumi 2023

Koulutusmateriaali oli oivallisesti rakennettu. Asiaa ei ollut liikaa – mutta riittävästi – ja se oli tehty helposti lähestyttäväksi ja kannustavaksi. Ja vielä kokemuksellisuus mukana 😊! Esitys sai osallistujilta kokonaisarvosanan 3,7/4.”

Anne Teittinen, koulutusasiantuntija, Ammattiliitto Pro

”Päivän ehdottomasti paras anti oli Riikka Ilmivallan jaksamiseen liittynyt luento. Aivan loistava luennoitsija.”

Osallistujan palaute, FCG ajankohtaispäivät 11/2022

"Suomalaisen työelämän taukoliikuttaja"

Työfysioterapeutti, Liikkuva Tauko® -konseptin kehittäjä, kokenut liikunnan ohjaaja, katutanssin SM-mitalisti

“Minulla on vahva käytännön kautta tullut osaaminen liikunta- ja työhyvinvointipalveluiden ohjaamisesta, tuottamisesta ja kehittämisestä. Olen työskennellyt koko työurani fyysisen hyvinvoinnin parissa kuntoutuksen, yritysten työhyvinvoinnin ja henkilöstön liikuntapalveluiden parissa. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti. Olen erikoistunut työfysioterapiaan ja käynyt pitkät koulutukset muun muassa joogasta, pilateksesta ja kehonhuollosta.

Unelmani on työpäivä, jossa liikkuminen mielletään luonnolliseksi osaksi kahvi- ja lounastauon tavoin. Tästä mielleyhtymästä syntyi myös kehittämäni taukotuokiokonseptin nimi Liikkuva Tauko®. Kahvitauko, lounastauko ja liikkuva tauko voisivat kaikki olla tasavertaisina osina suomalaista työkulttuuria.”

Asiakkaiden palautetta:

Loistava, vallan hurmaava, best, yliveto, helmi, hauska, tsemppaava, älyttömän hyvä, huippu, erinomainen, taukojumppa uudella levelillä

Osallistujien palautteita Liikkuvista Tauoista, Työsuojelupäivät 2024

Hanna-Reetan tarina: Henkilöstöliikunta voi jopa muuttaa elämää: ”Vihdoinkin saan liikunnasta hyötyä, mielihyvää ja iloa”