Tiimi

Virkisteri Oy:n toiminnasta vastaavat toimitusjohtaja, perustaja Riikka Ilmivalta sekä kehitysjohtaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo. Laajennettuun tiimiimme eli kumppaniverkostoomme kuuluu kymmeniä oman alansa huippuosaajia ryhmäliikunnan, valmennuksen, fysioterapian ja viihteen osa-alueilta.

Virkisterin tiimi

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo

Kehitysjohtaja 
KTM, mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja sekä Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), erikoistumisalueina ravitsemus- ja liikuntalääketiede. Etätyön hyvinvointioppaan toinen kirjoittaja.
kati@virkisteri.fi, p. 040 353 2632

Motto: Peruna kerrallaan!
Vinkki: Harva työ on stressivapaata. Siksipä kannattaa panostaa palautumistaitoihin! Niitä kehittämällä siedät paremmin kuormittavia tilanteita, palaudut niistä nopeammin ja voimavaroja jää mukaviin asioihin.

“Olen erityisen kiinnostunut yksilöiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja työyhteisöjen elinvoimaisuudesta. Yhdessä Riikan kanssa kehitämme ja jalkautamme ratkaisuja, joilla edistetään työssä jaksamista sekä lisätään iloa ja energiaa työpäiviin.

Vastaan Virkisterillä liiketoiminnan ja myynnin kehittämisestä. Lisäksi ohjaan, luennoin sekä toimin hyvinvointivalmentajana yksittäisille työntekijöille ja pienryhmille. Tunnen hyvin työelämän haasteet sekä omasta että esihenkilön näkökulmasta. Taustalla minulla on parikymmentä vuotta viestinnän ja markkinoinnin parissa, viimeisimpänä luovan tiimin vetäjänä pörssiyrityksessä.

Minulle on tärkeää, että Virkisterin palvelut ja ratkaisut perustuvat aina tutkittuun tietoon. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme kouluttautumalla lisää. Seuraamme myös tiiviisti työelämän murroksia ja niiden vaikutusta hyvinvointiin. Meidän kauttamme saat aina sopivassa suhteessa tiukkaa faktaa ja hyvää fiilistä.”

Riikka

Riikka Ilmivalta

Toimitusjohtaja ja perustaja
Työfysioterapeutti, Liikkuva Tauko® -konseptin luoja, työhyvinvoinnin kehittäjä, pilates- ja joogaopettaja, ryhmäliikunnan ohjaaja, katutanssin SM-kultamitalisti. Etätyön hyvinvointioppaan toinen kirjoittaja.
riikka@virkisteri.fi, p. 040 5303 945

Motto: Virkeä työpäivä kuuluu meille kaikille!
Vinkki: Tiesitkö, että aivot ovat terävimmillään liikkuessamme tai heti sen jälkeen? Kannattaa siis nousta ylös ja aktivoitua hetkeksi, jos olo on nuutunut tai tarvitset erityisen skarpin vaihteen päälle vaikeaa tehtävää tai vaikka esitystä varten.

“Minulla on vahva käytännön kautta tullut osaaminen liikunta- ja työhyvinvointipalveluiden ohjaamisesta, tuottamisesta ja kehittämisestä. Olen työskennellyt koko työurani fyysisen hyvinvoinnin parissa kuntoutuksen, yritysten työhyvinvoinnin ja henkilöstön liikuntapalveluiden parissa. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti. Olen erikoistunut työfysioterapiaan ja käynyt pitkät koulutukset muun muassa joogasta, pilateksesta ja kehonhuollosta.

Unelmani on työpäivä, jossa liikkuminen mielletään luonnolliseksi osaksi kahvi- ja lounastauon tavoin. Tästä mielleyhtymästä syntyi myös kehittämäni taukotuokiokonseptin nimi Liikkuva Tauko®. Kahvitauko, lounastauko ja liikkuvatauko voisivat kaikki olla tasavertaisina osina suomalaista työkulttuuria.”