Virkistyspäivät, tiimipäivät ja työpajat yrityksille

Yhdessä jaettu hetki on elämys, toteutettiin se läsnäollen tai virtuaalisesti! Valitse jokin Virkisterin konsepteista tai räätälöidään työyhteisöllesi oma.

Irtiotto arjesta Virkistyspäivän avulla!

Virkistävä, palauttava tai hullutteleva tiimipäivä

Opi tuoreimmat etäilijän hyvinvointivinkit, vietä hauska yhteinen kokkailutuokio ravitsemusasiantuntijan johdolla ja irrottele kropan jumeja ohjatuissa jumppa- ja venyttelyhetkissä.

Virkistyspäivä - työhyvvinvointi

Palauttava tiimipäivä

Tutustu ja harjoita tietoisuustaitojasi ja koe elämyksiä elävän musiikin parissa. Lopuksi rentoudutaan asahin tai joogan parissa.

Kokeile tennissukkajonglöörausta ammattilaisten ohjauksessa, suorita mocktail-mestarikurssi ja kreisibailaa virtuaalidiskossa, jossa käymme läpi musiikki- ja tanssityylit 1970-luvulta tähän päivään. Päivän kruunaa hengästyttävän upea pariakrobatianumero.

Muokataan yrityksellenne sopiva virkistyspäivä

Työpajat ja kurssit – etänä tai livenä

Virkistävä, palauttava tai hullutteleva tiimipäivä
Elinvoimaisuus

Etätyöympäristö voi kuormittaa, jumittaa ja aiheuttaa jopa terveyshaittoja – tai sitten ei. Etsitään itselle sopivat hyvinvointirutiinit uuteen normaaliin täsmästi ja tehokkaasti. Teemoina fyysinen elinvoimaisuus, ravinto ja palautuminen.

Mindfullness

Mindfulness – tietoisuustaitojen perusteet

Tietoisuustaidot kuuluvat tämän päivän työelämän perustaitoihin. Ne kohentavat tutkitusti keskittymiskykyä ja stressinsietoa. Työpajassa tai kurssilla tutustumme mindfulnessin perusteisiin, taustaan sekä yleisimpiin harjoituksiin. Rauhoitumme myös yhdessä lyhyisiin harjoituksiin.

Ravitsemustieto

Hyvin syöminen ei ole kituuttamista tai kieltolistoja! Tässä työpajassa käydään läpi tutkittuun tietoon perustuvat, hyvinvointia edistävät ruokateesit. Tavoitteena on vireä energiataso koko päivän ajan. Samoilla periaatteilla karisevat myös liikakilot.

Valikko