Virkistyspäivät, tiimipäivät ja webinaarit yrityksille

Yhdessä jaettu hetki on elämys, toteutettiin se läsnäollen tai virtuaalisesti! Valitse jokin Virkisterin hauskoista konsepteista tai räätälöidään työyhteisöllesi oma virkistyspäivä. Kauttamme saat inspiroivaa ohjelmaa myös asiakastilaisuuksiin ja koulutuksiin.

Irtiotto arjesta virkistyspäivän avulla!

Virkistävä, palauttava tai hullutteleva tiimipäivä

Elvytä kehoa ja pura jumeja Virkisterin aktivoivilla ja huoltavilla harjoituksilla. Poimi parhaat vinkit hybridityöhön Etätyön Hyvinvointioppaan kirjoittajilta.

Virkistyspäivä - työhyvvinvointi

Palauttava tiimipäivä

Tutustu ja harjoita tietoisuustaitojasi ja koe elämyksiä elävän musiikin parissa. Lopuksi rentoudutaan asahin tai joogan parissa.

Kokeile tennissukkajonglöörausta ammattilaisten ohjauksessa, suorita mocktail-mestarikurssi ja kreisibailaa virtuaalidiskossa, jossa käymme läpi musiikki- ja tanssityylit 1970-luvulta tähän päivään. Päivän kruunaa hengästyttävän upea pariakrobatianumero.

Muokataan yrityksellenne sopiva virkistyspäivä

Hyvinvointiluennot ja webinaarit – etänä tai livenä

Ohessa muutama esimerkki hyvinvointiluentojemme teemoista.
Elinvoimaisuus

Hybridiympäristö tarjoaa valtavasti etuja mutta myös kuormittaa meitä uusin tavoin. Käydään läpi yleisimpiä hyvinvointihaasteita ja ratkaisuja niihin. Teemoina ravinto, liikunta ja palautuminen.

Mindfullness

Mindfulness – tietoisuustaitojen perusteet

Tietoisuustaidot kuuluvat tämän päivän työelämän perustaitoihin. Ne kohentavat tutkitusti keskittymiskykyä ja stressinsietoa. Työpajassa tai kurssilla tutustumme mindfulnessin perusteisiin, taustaan sekä yleisimpiin harjoituksiin. Rauhoitumme myös yhdessä lyhyisiin harjoituksiin.

Ravitsemustieto

Hyvin syöminen ei ole kituuttamista tai kieltolistoja! Tässä työpajassa käydään läpi tutkittuun tietoon perustuvat, hyvinvointia edistävät ruokateesit. Tavoitteena on vireä energiataso koko päivän ajan. Samoilla periaatteilla karisevat myös liikakilot.

Valikko