Virkistyspäivät ja tiimipäivät

Yhdessä jaettu hetki on elämys, toteutettiin se läsnäollen tai virtuaalisesti! Valitse jokin Virkisterin hauskoista konsepteista tai räätälöidään työyhteisöllesi oma virkistyspäivä. Kauttamme saat inspiroivaa ohjelmaa myös asiakastilaisuuksiin ja koulutuksiin.

”Virkisteri toteutti noin 40 hengen työyhteisöllemme hyvinvointi-iltapäivän, joka sisälsi sekä tiedollisia että toiminnallisia elementtejä. Suoritus meni nappiin ja iltapäivä oli innostava! Juuri niin kuin piti ja odotettiinkin. Teillä on hyvä osaaminen sisällöllisesti sekä miellyttävä ja toimiva tapa ohjata ryhmää.”

Miia Jalonen, Ilmastorahasto

Irtiotto arjesta virkistyspäivän avulla!

Liikunnallinen, palauttava tai hullutteleva tiimipäivä
Virkisterin tiimipäivät

Elvytä kehoa ja pura jumeja Virkisterin aktivoivilla ja huoltavilla harjoituksilla. Virkistävää ohjelmaa kaikenkuntoisille! Luennot esimerkiksi tietotyön kuormituksesta keholle, liikuntakipinän sytyttämisestä tai ravitsemuksen merkityksestä.

Palauttava tiimipäivä

Ota haltuun parhaat keinot palautumisen vauhdittamiseksi, nauti lempeistä harjoitteista ja hengähdä hetkeksi. Teille räätälöity ohjelma on yhdistelmä tietoa ja toiminnallisuutta.

Virkisterin suositussa discossa käydään läpi musiikki- ja tanssityylit 1970-luvulta tähän päivään. Toinen yhtä hauska vaihtoehto on TikTok-tanssigenreen tutustuminen helpoilla koreografioilla! Lopuksi jäähdytellään venyttelyillä.

Muokataan yrityksellenne sopiva virkistyspäivä