Vointy x Virkisteri - kokonaisvaltaista työhyvinvointia

Ainutlaatuinen kokonaisuus vastaa nykypäivän työhyvinvoinnin haasteisiin yhdistämällä työarkea aktivoivan palvelukonseptin, digitaalisen alustan ja hyvinvoinnin johtamisen – ketterästi.

Voidaan hyvin, yhdessä

Vointyn ja Virkisterin palvelukokonaisuus ottaa huomioon ihmisen hyvinvoinnin kokonaisuutena ja ratkoo tämän hetken työhyvinvoinnin ydinongelmia tukemalla mm. työn tauottamista, aktiivisuuden ylläpitämistä, palautumista ja yhteisöllisyyttä etenkin etä- ja hybridityöaikana.

Samalla Vointyn digitaalisen alustan kautta avautuu HR- ja yritysjohdolle näkymä hyvinvoinnin tasosta ja sen kehittymisestä sekä mahdollisuus ketterästi aktivoida ja ohjata henkilöstön hyvinvoinnin ylläpitämistä.

Virkisterin tiimi tukee asiakasorganisaatiota työhyvinvoinnin seuraamisessa sekä toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Henkilöstön aktivointi ja työhyvinvoinnin edistäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa!

Mitä palvelu sisältää?

Vointyn käyttö pohjautuu hyvinvointikartoitukseen, josta muodostuu Vointy-indeksi. Omaa indeksiä voi kehittää pysymällä aktiivisena eri tavoin.

Henkilöstölle Vointyn sovellus ehdottaa monipuolisia aktiviteetteja liikunnasta kulttuuriin ja luontoelämyksiin sekä kannustaa innostamaan ja tukemaan toisia. Kaverin voi haastaa mukaan vaikka lenkille tai meditoimaan, ja yhteiseen feediin voi kirjata havaintojaan eri aktiviteeteista.

Työnantajalle sovellus tarjoaa arvokkaan työkalun seurata ja kehittää työyhteisön hyvinvointia. Haasteet ja pulssikyselyt mahdollistavat interaktiivisuuden.

Virkisteri tarjoaa halutessa avaimet käteen -palvelun, joka sisältää Vointyn datan analyysin ja raportoinnin säännöllisesti sekä tämän pohjalta laaditut toimenpiteiden ehdotukset ja toteutukset. Toimenpiteet voivat olla esimerkiksi taukoliikuntaa etänä tai läsnä, täsmävalmennuksia vaikkapa palautumiseen liittyen, asiantuntijaluentoja tai liikuntapalveluja.