Ajankohtainen tietokirja on julki!

Virkisterin Kati Boijer-Spoof Heikinheimo ja Riikka Ilmivalta ovat nyt myös esikoiskirjailijoita. Heidän populaari tietokirjansa Etätyön hyvinvointiopas – Virkeiden työpäivien puolesta tarjoaa tietoa ja tukea hybridiarkeen.

Koska etätyö ja hybridityö ovat täällä jäädäkseen, myös työhyvinvoinnin näkökulmaa tulee laajentaa. Kirja on täynnä tietoa ja konkreettisia vinkkejä niin yksilöiden kuin työyhteisöjen tueksi. Fokus on nimenomaan hyvinvoinnin edistämisessä – etäjohtamisesta jo löytyykin paljon kirjallisuutta.

Kuten Virkisterin palvelut, myös tämä kirja perustuu laajaan tutkimustietoon sekä kirjoittajien kokemuksiin (työ)hyvinvoinnin edistämisessä. Näkökulmia on neljä: kognitiivinen, fyysinen, sosiaalinen ja ravitsemuksellinen. Kaikki nämä ovat hyvinvoinnin oleellisia osatekijöitä, joita on mahdollista joko tukea tai laiminlyödä etäpäivinä.

Lisäksi teoksessa käydään läpi etätyön historiaa. Ja jotta halutut hyvinvointitavoitteet toteutuisivat, tapojen muuttamisen psykologiaa.

Alekoodilla VIRKISTERI saat painetun opuksen hintaan 20 e (norm. 29,50-43 e) Bazar Kustannuksen verkkokaupasta. Koodi on voimassa vuoden 2022 loppuun asti.

Teoksesta voi lukea lisää Bazarin sivuilta. Riikasta ja Katista voit lukea lisää tiimin esittelysivulta.

Tiedustelut kirjasta ja luennoista: Kati Boijer-Spoof Heikinheimo p. 040 353 2632

Riikan ja Katin kuva: Uupi Tirronen / Bazar Kustannus

Edellinen artikkeli
Hybridikauden hittitunnit: Tietotyöläisten täsmätreenit
Seuraava artikkeli
Etätyön hyvinvointiopas sai huikean vastaanoton