Henkilöstöliikunta – etänä, läsnä tai hybridinä

Henkilöstöliikunta edistää työkykyä ja elämäniloa. Pienikin määrä liikettä tekee hyvää! Liikuskelu hyräyttää aineenvaihdunnan käyntiin ja lisää aivojen vireystilaa. Se vapauttaa betaendorfiinejä ja serotoniinejä, joilla on todettu olevan suora vaikutus myös mielialaan.

Henkilöstöliikuntaratkaisut lähi- ja etätyöhön

Pidämme työntekijöistäsi huolta
Taukoliikuntaa online

Online-treenit

Online-treenit esimerkiksi Teamsin välityksellä. Sopii organisaatioille, joilla on etäyhteydet.

Henkilöstöliikuntatunnit

Läsnätunnit

Henkilöstöliikunta perinteiseen tapaan yrityksille joilla on omat liikuntatilat.

Kuminauha - taukoliikunta

Hybridimalli

Live-tunnit, striimaus ja tallenteet yrityksille, joilla on omat liikuntatilat sekä etäyhteydet.

Muokataan yrityksellenne sopiva liikuntapaketti

Henkilöstöliikunta osaksi työpäivää

Paranna työntekijöidesi tehokkuutta ja jaksamista
  • Liikuntatuntien kesto 20-60min
  • Harjoitukset sulautuvat kätevästi työpäivän ympärille, joko ennen työpäivää tai työpäivän jälkeen
  • Henkilöstöliikunta on edullinen ratkaisu työkunnon kohotukseen
  • Hyvä fyysinen kunto näkyy suorituskyvyssä ja sairaspoissaoloissa
  • Henkilöstöliikunta lisää työn iloa ja työssä jaksamista: tyytyväisemmät ja terveemmät työntekijät
0k
Osaamista ja ammattitaitoa
0k
Koki työhyvinvointinsa parantuneen taukoliikunnalla

Liikkuva ja hyvinvoiva työntekijä on tutkitusti terveempi. Virkisteri auttaa kaikkia yrityksen työntekijöitä löytämään liikunnan ilon ja ottamaan liikkumisen helposti osaksi arkea.  Kokemus on osoittanut, että konseptimme toimii. Asiakasyritystemme työhyvinvointi on lisääntynyt ja työntekijät ovat innoittuneet monipuolisista liikuntapalveluistamme –­ olipa kyseessä taukoliikunta, lihaskunnon lisääminen tai jooga. Pidämme huolta, että kaikenikäiset ja -kuntoiset ihmiset löytävät juuri heille sopivan tavan liikkua. Henkilöstöliikunta tekee hyvää!

Henkilöstöliikunta monissa muodoissaan

Räätälöimme yrityksellenne sopivan palvelukokonaisuuden

Virkisteri tarjoaa laajan valikoiman henkilöstöliikuntaa ryhmäliikuntatunneista kehonhuoltoon ja erilaisiin taukoliikuntahetkiin. Liikuntatunnit järjestetään niin, että osallistuminen olisi työpaikan henkilöstölle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta ja kynnys osallistumiseen olisi matala. Kartoitetaan ja mietitään yhdessä työn kuormitustekijät, henkilöstönne toiveet, tuntien kestot ja ajankohdat. Räätälöimme henkilöstöliikunnan palvelukokonaisuuden yrityksenne tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Alla kuvauksia yleisimmistä ryhmäliikuntatunneistamme.

Voimaa ja lihaskuntoa erityisesti päätetyön laiskistamille lihaksille. Napakka, kehoa monipuolisesti vahvistava treeni. Ohjaamme liikkeistä eri versioita, joten tunti sopii kaiken kuntoisille.

Istumatyön vastalääke! Lisää liikkuvuutta tietotyön jäykistämälle keholle. Tunnilla hyödynnetään eri kehohuoltomenetelmiä. Sopii myös tukitreeniksi rankemmalle kuntoilulle.

Vaihteleva koko kehon monipuolinen treeni  Alkulämmittelyssä on yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä. Ei vaikeita koreo­ grafioita, vaan tehokasta treeniä. Lämmittelyn jälkeen keskitytään reisien, vatsan ja pakaroiden sekä niska–hartiaseudun lihasten vahvistamiseen. Jokainen voi säätää tunnin tehot itselleen sopivaksi. Erittäin suosittu henkilöstöliikunta, sopii kaikille!

Pilatestunnit kevyemmistä, huoltavista harjoituksista aina todella tehokkaaseen Power Core Pilatekseen. Toteutamme tunnit asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Virkisterin pilatestunnilla kehityt varmasti!

Mitä on Power Core Pilates? Se on voimapilatesharjoittelua, joka tekee hyvää koko keholle. Power Core Pilateksella harjoiteltuasi huomaat pian hallitsevasi paremmin kehosi kannattelun, voimasi kasvavat, notkistut ja ryhtisi parantuu myös työpisteellä istuessasi. Tunnilla harjoitellaan joko ilman välineitä tai pienvälineiden kanssa, joiden avulla liikkeiden voimaa voidaan vaihtoehtoisesti lisätä tai helpottaa.

Astangajooga on intialaisen Shri K. Pattabhi Joisin kehittämä joogalaji. Astangajooga on dynaamista joo­ gaa, joka vahvistaa ja lisää kehon liikkuvuutta. Astangajooga parantaa keskittymiskykyä sekä rauhoittaa mieltä. Astangajoogaan kuuluu keskeisesti myös hyvän hengitystekniikan opiskelu. Jokaisen harjoitusker­ ran päättää loppurentoutus. Astangajoogaa ei suositella kolmen ensimmäisen raskauskuukauden aikana, eikä kolmeen kuukauteen synnytyksen jälkeen. Synnytyksen jälkeen on suositeltavaa palata astangan pariin, kun lääkäriltä on siihen lupa.

Body-tunnilla kroppa kiinteäksi! Lihaskuntoa parantavalla tunnilla keho kiinteytyy ja kroppa kaunistuu silmissä.

Core tunnilla vahvistat monipuolisesti koko keskivartalon aluetta. Treeni sopii kaikille, olitpa sitten aloit­telija tai kokeneempi kuntoilija. Keskivartalon lihaksiin voimaa ja kiinteyttä!

Monipuolinen ja tehokas kiertoharjoittelu antaa mahdollisuuden treenata oman kuntotason ja päivän kunnon mukaan. Harjotteiden intensiteettiä on helppo varioida. Tunti voi olla viikon kovin harjoitus tai kevyempi omatahtinen suoritus.

Hyvinvoinnin optimointi alkaa tältä tunnilta. Säännöllisellä harjoittelulla treenaat vahvan keskivartalon ja vähennät tuki- ja liikuntaelimistön kolotukisia. Tunnilla hyödynnetään eri kehohuoltomenetelmiä parantamaan lihastesi yhteistoiminnallisuutta ja tasaamaan puolieroja.  Treeni toimiikiin erinomaisena työhyvinvointia lisäävänä tuntina ja sopii myös tukitreeniksi rankemmalle kuntoilulle. Yksi suosituimpia henkilöstöliikunta tunteja.

Vauhdikasta, energistä ja hikistä aikuisille suunnattua tanssillista ryhmäliikuntaa. Hyvän mielen tanssilliset tunnit sopivat kaikille! Tunnilla tanssitaan joko hauskaa old-school -discoa, latindancea, showta ja rockia tai  uusimpien commercial -musiikkia esim. pop ja rnb  hittien tahtiin. Kysy tarjousta!

 

FasciaMethod -konsepti on suomalainen liikuntatuote, jossa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. FasciaMethod sopii kaikille, jotka haluavat tehokkaasti parantaa suorituskykyään ja edistää hyvinvointiaan.

Kehonpainotreeni on hauskaa, mutta tehokasta harjoittelua oman kehonvastuksella. Tunti on raskas, mutta se myös huoltaa kehoa ja kehittää lihastasapainoa. Kaikki liikkeet tehdään omaan tahtiin aikaa vastaan. Tunnilla ollaan paljon polvien ja käsien varassa, mutta vaihtoehtoja on aina saatavilla. Harjoitusten tavoitteena on kehon heikkojen lihasten vahvistaminen ja kireiden lihasten liikkuvuuden lisääminen kehonhallintaa unohtamatta. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat oppia käyttämään kehoaan optimaalisesti ja maksimoida voiman ja liikkuvuuden arjessa sekä treenatessa.

Tutustu kuntosaliharjoitteluun ohjatusti tai tule hakemaan harjoitteluusi uusia ideoita. Yhteisen alkulämmittelyn jälkeen siirrytään laite- ja vapailla painoilla toteutettavaan kiertoharjoittelun yksilöllinen suorituskyky huomioiden. Tunnin aikana saat henkilökohtaista opastusta ja omaksut hyvän rutiinin myös omatoimiseen kuntosaliharjoitteluun. 

Hittilaji Barre on erinomaista vatsa-­pakara treeniä! Tunti koostuu baletinomaisista ryhmäliikuntaan sovelletuista­ liikkeistä  ja kehonpai­nolla tehtävistä lihaskuntoliikkeistä. Tunnilta saat tanssijan ryhdin ja piukat vatsa-­ ja pakaralihakset. Treeni vahvistaa erinomaisesti myös jalkaterän lihaksistoa ja tasapainoa. Harjoittelu tapahtuu sukat jalassa.

Yin Joogalle on ominaista pitkäkestoinen rauhallinen venyttely. Keskitymme tunnilla erityisesti lantion ja alaselän alueelle. Lanneranka on kehomme ydin ja tällä alueella on paljon sidekudosta ja päällekkäisiä lihaskerroksia. Lannerangan jäykkyydet heijastuvat koko koko kehon liikeratoihin ja aiheuttavat jännityksiä ja kireyksiä koko kehossa. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee hyvin muuta liikuntaa ja auttaa kehoa ja mieltä palautumaan. Tunti sopii erinomaisesti myös ensikertalaisille. Harjoitus on oiva stressinpoistaja ja hengähdyshetki arkikiireistä ja siivittää sinut levollisin mielin viikonlopun viettoon.

HIIT 35 on lyhyt tehotreeni kaikille jotka haluavat haastaa itsensä. Tehokas harjoitus kehittää hapenotto- kykyä, lihaskuntoa ja ketteryyttä. Liikkeet tehdään oman kunnon mukaan ja omaan tahtiin patteriharjoituksena. Ei sisällä askelsarjoja.

Tunti kehittää monipuolisesti kehon fyysisiä ominaisuuksia ja sopii hyväkuntoisille tai heille jotka haluavat parantaa suorituskykyään. Tällä tunnilla treenaat vaihtelevasti hapenottokykyä, lihaskestävyyttä, voimaa, ketteryyttä ja liikkuvuutta. Liikkeet ovat yksinkertaisia, tehokkaita ja turvallisia

Kahvakuulaharjoittelun avulla lisätään voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Tunnilla tehdään mo- nipuolisesti liikkeitä päälihasryhmille ja välillä nostetaan sykettä kovilla tehoilla oheisliikkeillä. Todellinen tehotunti.

Treenaa läpi kehon suurimmat lihasryhmät levytangon, levypainojen ja käsipainojen avulla. Mukana mm. voimanostoliikkeet kyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto. Harjoituksen rasittavuutta voit säätää valitsemalla painot kuntotasosi mukaan, joten myös aloittelijat huomioidaan tunnilla. Erittäin tehokas lihaskestävyystunti on ryhmäliikunnan kestosuosikki vuodesta toiseen.

Eroon hartia- ja niskajumeista! Tällä tunnilla treenataan monipuolisesti koko kehoa päätetöskentelyn vastapainoksi. Hartiat, selkä ja käsivarsien lihakset saavat hyvää treeniä. Tunti sopii kaikille, joilla on tarvetta kohentaa keski- ja ylävartalon lihaskuntoa sekä liikkuvuutta.

Tehokas vesiliikuntatunti vaihtelevalla teemalla. Vesiliikunta sisältää askelsarjoja, perusliikkeiden variaatioita ja rytmityksen vaihteluita. Kauden aikana käytetään monipuolisesti eri vesiliikuntavälineitä. Vesiliikunta mahdollistaa tehokkaan liikkumisen myös erilaisista nivel-, tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville iskukuorman vähenemisen kautta. Veden vastusta on helppo säädellä päivän kunnon mukaan ja se tuo mukavaa vaihtelua tavanomaisempaan liikuntaan.

Tehokas ja turvallinen, nopeasti kuntoa kehittävä kuntonyrkkeilytunti sopii kaikille. Tunnilla omaksutaan nyrkkeilyn perustekniikat, sekä tehdään lajiin kuuluvaa fysiikkaharjoittelua kehonhuoltoa unohtamatta. Harjoitteet tehdään parin hanskoihin, nyrkkeilysäkkiin tai ilmaan. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita, sillä kausi alkaa perustekniikan kertauksella edeten ryhmän tason mukaan hyvällä fiiliksellä.

Liikkuva Tauko on Virkisterin kehittämä taukoliikuntatuote. Se on ammattilaisen ohjaama lyhyt harjoitus työkuormituksesta palautumiseen ja tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn tasapainottamiseen. Liikkuva Tauko vähentää tutkitusti esimerkiksi päätetyöstä aiheutuvia tuki-ja liikuntaelinsairauksia ja sairaspoissaoloja. Työntekijän hyvinvoinnin kannalta on tärkeää vähentää pitkiä yhtäjaksoisia istuma-aikoja ja lisätä arjen aktiivisuutta. Jo muutamankin minuutin fyysinen aktiivisuus on aivoille merkittävä. Se kasvattaa vireystilaa ja parantaa jaksamista. Liikkuessa aivojen eri osien verkostoituminen paranee, uusia hermosoluja muodostuu ja kuona-aineiden poisto tehostuu. Matalan kynnyksen henkilöstöliikunta!

Hathajooga-asanat vahvistavat tukilihaksistoasi ja avaavat kireyksiä selän, hartioiden ja koko kehon alueelta. Harjoitus on samaan aikaan sekä vahvistava, että liikkuvuutta lisäävä. Tehokas ja haastava, mutta samaan aikaan lempeä ja rauhoittava tunti. Erinomainen aamun avaus kaikille ja varsinkin niska-hartiaseudun ja lantion alueen kireyksistä kärsiville tai liikkuvuutta lisää haluaville. Liikkeet suoritetaan turvallisesti yksilöllinen lähtötaso huomioiden. 

Tuki- ja liikuntaelimistön ryhdin ja terveyden optimointi alkaa tältä tunnilta. Säännöllisellä harjoittelulla treenaat vahvan keskivartalon ja vähennät pysyvästi istumatyöntekijän niskahartia-, olkapää- ja selkäkipuja. Tunnilla hyödynnetään Spiraalistabilaation ja pilateksen menetelmiä. Harjoittelu tasaa puolieroja ja parantaa voimantuottoa. Spiraaliketju lähtee jalkaterän alueelta, joten harjoittelu parantaa myös kävely- ja juoksutekniikkaasi, korjaamalla yleisiä askellusvirheitä. Ota pitkähihaista mukaan tunnin alkuun!

Tunti sisältää toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita vaihtoehtona perinteisille venyttelyille. Lisää liikkuvuutta, lihaskuntoa ja ketteryyttä samassa paketissa. Tunti sisältää esim.”eläinliikkeitä”, syväkyykkyjä, kiertoja ja lattian poikki liikkuvia toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita.

Perinteisiä venyttelyitä palauttamaan päivän rasituksista.

Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan parhaat perinteet. Asahi–terveysliikunta on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. Liikkeiden suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti suomalaisten yleiset terveysongelmat kuten niskan ja hartiaseudun vaivat, selkävaivat, kaatumisista aiheutuvat vammat, ikääntymisen aiheuttamat liikunta- ja toimintakyvyn väheneminen, stressin aiheuttamat psykosomaattiset ongelmat ja masennus.

Uudessa nosteessa  oleva Zumba® on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja uusimpien hittien tahdissa. Takavuosien hittilaji ilahduttaa helpoilla askelilla ja hyvällä fiiliksellä.