Henkilöstöliikunta – etänä, läsnä tai hybridinä

Henkilöstöliikunta edistää työkykyä ja elämäniloa. Pienikin määrä liikettä tekee hyvää! Liikuskelu hyräyttää aineenvaihdunnan käyntiin ja lisää aivojen vireystilaa. Se vapauttaa betaendorfiinejä ja serotoniinejä, joilla on todettu olevan suora vaikutus myös mielialaan.

Henkilöstöliikuntaratkaisut lähi- ja etätyöhön

Pidämme työntekijöistäsi huolta
Taukoliikuntaa online

Online-treenit

Online-treenit esimerkiksi Teamsin välityksellä. Sopii organisaatioille, joilla on etäyhteydet.

Henkilöstöliikuntatunnit

Läsnätunnit

Henkilöstöliikunta perinteiseen tapaan yrityksille joilla on omat liikuntatilat.

Kuminauha - taukoliikunta

Hybridimalli

Live-tunnit, striimaus ja tallenteet yrityksille, joilla on omat liikuntatilat sekä etäyhteydet.

Henkilöstöliikunta etätyössä - kehonhuoltoa ja peruskuntoa kotitreenillä

Etätyöntekijä treenaa työkavereiden kanssa Teamsin tai Google Meetin kautta. Yhdessä liikkuminen samaan tahtiin tahdistaa tutkimusten mukaan tiimityötä. Hetken synkronoitu liike lisää empatiaa ja luottamusta yhteisön välillä ja sujuvoittaa yhteistyötä.

Etätyöliikuntakonseptimme huomioi eritasoiset liikkujat ja hyödyntää joka kodista löytyviä välineitä luovalla tavalla. Ideana on liikkua niin, etteivät pienet krempat ole esteenä harjoittelulle, tehokkaasti ja turvallisesti. Niska-hartiaseudun hyvinvointi, keskivartalon tuki, alaraajojen riittävä lihasvoima, tasapaino ja liikkuvuus ovat harjoitusten keskeisiä teemoja.Lisäpalveluna tarjoamme tallenteita. Jos ei pysty osallistumaan viikon tunnille, voi palata treenin pariin silloin kun se parhaiten sopii.

”Valmiiksi kalenteroidut, säännölliset liikuntahetket ovat etätyöarkeni pelastus! Nyt kun siirtymät työpaikalle ja ryhmäharrastukset ovat tauolla, liikunta on jäänyt aivan minimiin. Ilman Virkisterin treenejä olisin ihan jumissa. On myös kiva nähdä, että kollegat ovat samaan aikaan linjoilla jumppaamassa.”
– Asiakaspalaute syksyltä 2020

Muokataan yrityksellenne sopiva liikuntapaketti

Henkilöstöliikunta osaksi työpäivää

Paranna työntekijöidesi tehokkuutta ja jaksamista
  • Liikuntatuntien kesto 20-60min
  • Harjoitukset sulautuvat kätevästi työpäivän ympärille, joko ennen työpäivää tai työpäivän jälkeen
  • Henkilöstöliikunta on edullinen ratkaisu työkunnon kohotukseen
  • Hyvä fyysinen kunto näkyy suorituskyvyssä ja sairaspoissaoloissa
  • Henkilöstöliikunta lisää työn iloa ja työssä jaksamista: tyytyväisemmät ja terveemmät työntekijät
0k
Osaamista ja ammattitaitoa
0k
Koki työhyvinvointinsa parantuneen taukoliikunnalla

Liikkuva ja hyvinvoiva työntekijä on tutkitusti terveempi. Virkisteri auttaa kaikkia yrityksen työntekijöitä löytämään liikunnan ilon ja ottamaan liikkumisen helposti osaksi arkea.  Kokemus on osoittanut, että konseptimme toimii. Asiakasyritystemme työhyvinvointi on lisääntynyt ja työntekijät ovat innoittuneet monipuolisista liikuntapalveluistamme –­ olipa kyseessä taukoliikunta, lihaskunnon lisääminen tai jooga. Pidämme huolta, että kaikenikäiset ja -kuntoiset ihmiset löytävät juuri heille sopivan tavan liikkua. Henkilöstöliikunta tekee hyvää!

Kun ihmiset liikkuvat, työtkin sujuvat paremmin

Henkilöstöliikunta monissa muodoissaan

Räätälöimme yrityksellenne sopivan palvelukokonaisuuden

Virkisteri tarjoaa laajan valikoiman henkilöstöliikuntaa ryhmäliikuntatunneista kehonhuoltoon ja erilaisiin taukoliikuntahetkiin. Liikuntatunnit järjestetään niin, että osallistuminen olisi työpaikan henkilöstölle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta ja kynnys osallistumiseen olisi matala. Kartoitetaan ja mietitään yhdessä työn kuormitustekijät, henkilöstönne toiveet, tuntien kestot ja ajankohdat. Räätälöimme henkilöstöliikunnan palvelukokonaisuuden yrityksenne tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi. Alla kuvauksia yleisimmistä ryhmäliikuntatunneistamme.

Valikko