Varaa ilmainen kokeilukerta: Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™

Työn riittävä tauottaminen on yksi suurimpia haasteita erityisesti tietotyössä. Virkisteri tekee tauottamisesta helppoa, hyödyllistä ja hauskaa!

Taukotuokiot ovat ylivoimaisesti suosituin palvelumme tällä hetkellä. Uskomme, että tämä palvelu lisäisi myös teidän henkilöstönne työkykyä, hyvinvointia ja yhteisöllisyyden tunnetta.

Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™ toteutetaan joko toimipisteellä tai yrityksen valitsemassa kanavassa, esimerkiksi Teamsissä. Also in English!

Vaihtoehtoinen tai täydentävä palvelu on kattava tallennekirjastomme, joka sisältää eri mittaisia taukotuokioita moniin tarpeisiin: niska-hartiaseudun elvytys, hermoston tasapainottaminen ja stressin lievitys, istumatyössä uinahtaneiden lihasten vahvistus…

Näin erotumme:

  • Monipuolisuus: Vaihtelevat teemaviikot ja asiakkaiden toiveiden huomiointi tekevät taukoliikunnasta joka kerta erilaista – liveohjauksen myötä tämä on mahdollista.
  • Motivoivuus: Kalenteroituun, yhteiseen taukotuokioon osallistuminen on helppoa, palkitsevaa ja halutessa vuorovaikutteista. Tallenteet ja taukosovellukset ovat toki hyviä tukitoimenpiteitä.
  • Oivalluttavuus: Liikunnan ja työhyvinvoinnin ammattilaisen ohjauksessa myös oppii ja oivaltaa. Virkisterin Liikkuva Tauko® pitää sisällään myös tietoiskuja tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnista esimerkiksi etätyössä.
  • Yhteisöllisyys: Jaettu taukotuokio lisää työpaikan yhteisöllisyyttä. Tutkimukset osoittavat, että yhdessä samaan tahtiin liikkuminen lisää yhteistyöhalua ja luottamusta tiimiläisten välillä.
  • Ketteryys: Liikkuva Tauko® -kutsu voidaan ajastaa kalentereihin vaikka heti huomisesta lähtien.
Tarjoamme ilmaisen 10-15 minuutin etäohjatun kokeilukerran ilman mitään sitoutumuksia. 

Sovi ajasta Katin kanssa ja kerro, haluatko kokeilla Liikkuvaa vai Palauttavaa Taukoa:

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo
kati@virkisteri.fi
p. 040 353 2632

Lue lisää Taukotuokio-konsepteistamme ja asiakkaidemme kokemuksista.