Virkistävät taukotuokiot – etänä tai livenä

Työn riittävä tauottaminen on yksi suurimpia haasteita erityisesti tietotyössä. Virkisteri tekee tauottamisesta helppoa, hyödyllistä ja hauskaa! Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™ toteutetaan joko toimipisteellä tai yrityksen valitsemassa kanavassa, esimerkiksi Microsoft Teamsin kautta. Taukoliikunta tekee hyvää!

Keho ja aivot kaipaavat elvyttäviä taukoja! Kun palautuminen käynnistyy jo työpäivän aikana, työkyky tutkitusti paranee ja virtaa riittää myös vapaa-ajalle.

Taukoliikuntaa online

Striimaus Virkisterin studiolta tai teidän toimipisteeltänne. Osallistuminen onnistuu joko paikan päällä tai etänä esimerkiksi Teamsin kautta.

Liikkuvat taukojumpat

Live-ohjaus perinteiseen tapaan yrityksille joissa henkilöstö on paikan päällä.

Virkistyspäivä - työhyvvinvointi

Keskittymiskykyä kehittävä, hermostoa palauttava tai kehon jumeja purkava taukotuokio.

Muokataan yrityksellenne sopiva taukotuokiopaketti etätyöhön tai työpaikalle

Liikkuva Tauko®

Taukoliikuntaa etä- ja hybridityön tueksi

Työpaikkojen tarpeisiin kehitetty yhteisöllisyyttä ja työkykyä ylläpitävä taukoliikuntahetki. Vaikutukset ovat moninaiset: sokeri- ja rasva-aineenvaihdunnat tehostuvat, aivojen kognitiivinen suorituskyky paranee, kolotukset ja jumit vähenevät, mieli piristyy.

Liikkuvan Tauon® vahvuuksia ovat:

 • Monipuolisuus: Vaihtelevat teemaviikot ja asiakkaiden toiveiden huomiointi tekevät taukoliikunnasta joka kerta erilaista – liveohjauksen myötä tämä on mahdollista.
 • Motivoivuus: Kalenteroituun, yhteiseen taukotuokioon osallistuminen on helppoa, palkitsevaa ja halutessa vuorovaikutteista. Tallenteet ja taukosovellukset ovat toki hyviä tukitoimenpiteitä.
 • Oivalluttavuus: Liikunnan ja työhyvinvoinnin ammattilaisen ohjauksessa myös oppii ja oivaltaa. Virkisterin Liikkuva Tauko® pitää sisällään myös tietoiskuja tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnista esimerkiksi etätyössä.
 • Yhteisöllisyys: Jaettu taukotuokio lisää työpaikan yhteisöllisyyttä.Tutkimukset osoittavat, että yhdessä samaan tahtiin liikkuminen lisää yhteistyöhalua ja luottamusta tiimiläisten välillä.
 • Merkityksellisyys: Työajalla tarjottu taukotuokio on vahva viesti työnantajalta henkilöstölle siitä, että heidän hyvinvoinnistaan ja työpäivän aikaisesta palautumisesta välitetään.
 • Ketteryys: Liikkuva Tauko® -kutsu voidaan ajastaa kalentereihin vaikka heti huomisesta lähtien.

Taukoliikuntaa paikan päälle toimipisteelle? Sekin onnistuu! Mitä useampi tiimi tai kerros haluaa taukoliikunnan samalle päivälle, sitä edullisemmaksi hinta muodostuu. 

0k
taukoliikuntaa lataa jo akkuja
0k
Vähemmän sairaspoissaoloja

Palauttava Tauko™

Käynnistä palautuminen jo työpäivän aikana!

Rauhoittava, elvyttävä hengähdyshetki tuo kaivatun tauon hektiseen työpäivään. Keskittymis- ja rentoutusharjoitukset tasapainottavat hermostoa, kirkastavat mielen ja vähentävät työn aiheuttamaa stressiä.

Virkisterin Palauttava Tauko™ on räätälöity kognitiivisesti kuormittavaa työtä tekeville, kuten tietotyöläisille sekä koulutusalan ammattilaisille. Se on mindfulnessin ja kehonhuollon ammattilaisen suunnittelema hengähdystauko aivoille, mielelle ja keholle.

Palauttava Tauko™ voi sisältää esimerkiksi seuraavia elementtejä:

 • keskittymisharjoitus
 • mindfulness-meditaatio
 • rentoutumisharjoitus
 • tietoinen venyttely
 • akupisteiden käsittely

Taukotuokio paikan päälle toimipisteelle? Sekin onnistuu! Mitä useampi tiimi tai kerros haluaa taukotuokion samalle päivälle, sitä edullisemmaksi hinta muodostuu.

Tiimipäivään Liikkuva Tauko®

Energisoiva taukotuokio virkistää ja edistää oppimista

Voit myös tilata yksittäisen Liikkuvan tai Palauttavan tauon tiimipäivään tai asiakastilaisuuteen.

Virkisterin Kati ohjasi englanniksi virtuaalisessa kansainvälisessä koulutuspäivässämme noin 15 minuutin mittaisen iltapäivän taukojumpan. Toimeksianto oli tuoda virkistävä ja energisoiva hetki keskelle pitkää koulutuspäivää huomioiden sen, että osallistujilla oli rajallisesti tilaa liikkua. Kati huomioi hienosti toiveemme, päivämme teeman ”Together” sekä toimistotyöntekijöiden tarpeet. Palaute osallistujilta oli erittäin myönteistä: sekä liikuntahetken tarve että Katin hyväntuulinen ja sujuva tapa toteuttaa se saivat todella paljon kiitosta. Kutsuipa joku osallistujista sitä jopa yhdeksi päivän parhaista anneista!

Anu Kankkunen, SVP Finance & Control at Sanoma

Taukoliikunta etätyössä tai työpaikalla: Katso esimerkkivideo

Tauota työpäivää kanssamme

Taukoliikunta toimii myös päivän liikuntaharjoituksena elämäntilanteessa, jossa liikuntaharrastukseen ei riitä voimavaroja tai aikaa. Meille taukoliikuntaan kuuluu paitsi palautumista, myös hymyä ja hyväntuulisuutta, naurua ja voimavaroja.

Tekemisen tahti kiihtyy, ja yhä useampi istuu kumarassa näyttöjen ääressä. Vaikka työ olisi kuinka innostavaa, kiire, keskeytykset ja pitkät työrupeamat kuormittavat kehoa ja mieltä. Päivän edetessä lihaksia alkaa kolottaa, niskoja jomottaa ja ajatus pätkii.

Nämä ovat kaikki kehon viestejä – ja niitä kannattaa kuunnella.

Tilaa Virkisterin Liikkuva Tauko ja heitä hyvästit kolotuksille!

Kysymyksiä taukoliikunnasta

Kalenteroituun, yhteiseen taukotuokioon osallistuminen on helppoa, palkitsevaa ja halutessa vuorovaikutteista. Liikunnan ja työhyvinvoinnin ammattilaisen ohjauksessa myös oppii ja oivaltaa. Jos on kolotuksia, voi kysyä vinkkiä tai esittää teematoiveen seuraavalle kerralle.

Tallenteet ja taukosovellukset ovat toki hyviä tukitoimenpiteitä. Virkisterin Premium-taukopaketteihin sisältyy monipuolinen tallennekirjasto.

Virkisteri mediassa

Valikko