Taukoliikuntaa – etänä tai livenä

Taukoliikuntaa yrityksille henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi: Taukoliikunnalla tauotetaan työpäivää ja ladataan uutta energiaa työn haasteisiin. Tarjoa kanssamme henkilöstöllesi konkreettiset mahdollisuudet liikkuviin taukoihin, stressin vähentämiseen ja työssäviihtymiseen!

Liikkuva Tauko® taukoliikuntaa lähi- ja etätyöhön

Taukoliikunnalla virkeäksi
Taukoliikuntaa online

TEAMS -taukojumppa valtakunnallisesti organisaatioille joilla on etäyhteydet.

Liikkuvat taukojumpat

Live -tunnit perinteiseen tapaan yrityksille joissa henkilöstö on paikan päällä.

Liikkuva Tauko® -hybridi

Liikkuva Tauko Live® -striimaus ja  yrityskohtaiset tallenteet.

Muokataan yrityksellenne sopiva taukoliikuntapaketti etätyöhön tai työpaikalle

Liikkuva Tauko® online

Taukoliikuntaa etätyön tueksi

ONLINE-taukoliikunta Liikkuva Tauko® on yritysten tarpeisiin kehitetty yhteisöllisyyttä ja työkykyä ylläpitävä ja lisäävä taukoliikuntahetki. Liikkuva Tauko® toteutetaan teknisesti korkealaatuisesti Virkisterin omalta studiolta yrityksen valitsemaan kanavaan, esimerkiksi Microsoft Teamsin tai Skypen kautta.

Liikkuva Tauko® -kutsu voidaan ajastaa kalentereihin vaikka heti huomisesta lähtien. Online-harjoituksen kesto voidaan räätälöidä 5-20 minuutin pituiseksi yrityksen toiveiden mukaan.

Liikunnan ja työhyvinvoinnin kokeneen ja motivoivan ammattilaisen ohjaama tauko pitää aina sisällään myös tietoiskuja tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnista esimerkiksi etätyössä. Liikkuva Tauko® -palveluun sisältyy myös mahdollisuus ottaa käyttöön erillinen nauhoite, joten elvyttävän ja virkistävän taukoliikunnan pariin voi palata myöhemminkin, jos ei ehdi osallistua LIVE-tunnille.

Lähtöpassit kolotuksille! Liikkuva Tauko® lisää vireystilaa ja huoltaa kehoa.

 • Vireystilan ylläpitäminen etätyössä.
 • Fyysisen hyvinvoinnin ylläpito.
 • Parempi palautuminen ja stressinhallinta.

Liikkuva Tauko® taukoliikunta

Taukoliikuntahetket yrityksesi tarpeisiin
 • Lisää vireystilaa
 • Parantaa jaksamista
 • Lisää yhteisöllisyyttä
 • Palauttaa työstä
 • Selkeyttää ajatuksia
 • Lisää työtehoa
 • Lisää fyysistä aktiivisuutta
 • Parantaa liikkuvuutta
 • Ennaltaehkäisee niska- ja hartiajännitystä
 • Vähentää sairaspoissaoloja
0k
taukoliikuntaa lataa jo akkuja
0k
Vähemmän sairaspoissaoloja

Taukoliikunta on noin 5–20 minuutin mittainen taukoliikuntahetki, jonka avulla henkilöstö palautuu työstä. Taukoliikunta tauottaa istumista ja paikallaanoloa. Taukojumppa on matalan kynnyksen liikuntaa, jolla parannetaan vireystilaa ja tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistöä. Suunnitemme yrityksellenne sopivat taukoliikuntahetket ottaen huomioon organisaation henkilöstön ja työn erityispiirteet.

Organisaation yhteinen taukojumppa Liikkuva Tauko®

Lähde mukaan liikkumaan!

Työn tauottaminen parantaa suorituskykyä. Yhdessä liikkuminen ja tarkkaavaisuuden suuntaaminen harjoitukseen parantaa lisäksi mielialaa. Vaikutukset vireystilaan ja kognitiiviseen suoriutumiseen tuntuvat heti, jo yhden taukoliikuntakerran jälkeen.

Liikkuva Tauko ei pelkästään liikuta, vaan myös ennaltaehkäisee ja kuntouttaa tiloja kuten ”läppärikyttyrä, hartialysy, uinuva pakara ja vararengas” Säännöllisellä osallistumisella varmistat tuloksen. Mikäli et ehdi aina osallistumaan live-ohjaukseen, tarjoamme lisäpalveluna tallenteita.

Viikko-ohjelmaan sisältyy vaihtelevasti sekä rauhallisempia palauttavia että reippaampia aktivoivia taukoja. Tehostamme liikkeitä joka kodista löytyvillä välineillä. Varaa lähettyvillesi keppi (siivousmoppi) käsipainot (vedellä täytetyt juomapullot) ja kuminauha.

Taukojumppa etätyössä tai työpaikalla: Katso esimerkkivideo

Tauota työpäivää kanssamme

Taukoliikunta toimii myös päivän liikuntaharjoituksena elämäntilanteessa, jossa liikuntaharrastukseen ei riitä voimavaroja tai aikaa. Meille taukoliikuntaan kuuluu paitsi palautumista, myös hymyä ja hyväntuulisuutta, naurua ja voimavaroja.

Tekemisen tahti kiihtyy, ja yhä useampi istuu kumarassa näyttöjen ääressä. Vaikka työ olisi kuinka innostavaa, kiire, keskeytykset ja pitkät työrupeamat kuormittavat kehoa ja mieltä. Päivän edetessä lihaksia alkaa kolottaa, niskoja jomottaa ja ajatus pätkii.

Nämä ovat kaikki kehon viestejä – ja niitä kannattaa kuunnella.

Tilaa Virkisterin Liikkuva Tauko ja heitä hyvästit kolotuksille!

Kysymyksiä taukoliikunnasta

Virkisteri mediassa

Valikko