Palauttava Tauko™ – stressin vastalääke

 Palauttava Tauko™ hyödyntää eri menetelmiä tavoitteena purkaa kehon ja mielen jännityksiä sekä tasapainottaa hermostoa työpäivän aikana. Virkisterin taukotuokiot toteutetaan joko toimipisteellä tai valitussa kanavassa, esimerkiksi Teamsissä. Jokainen ohjauskerta on erilainen ja räätälöitävissä tarpeiden mukaisesti.

Palauttava Tauko™

Käynnistä palautuminen jo työpäivän aikana!

Rauhoittava, elvyttävä hengähdyshetki tuo kaivatun tauon hektiseen työpäivään. Keskittymis- ja rentoutusharjoitukset tasapainottavat hermostoa, kirkastavat mielen ja vähentävät työn aiheuttamaa stressiä.

Virkisterin Palauttava Tauko™ on räätälöity kognitiivisesti kuormittavaa työtä tekeville, kuten tietotyöläisille sekä koulutusalan ammattilaisille. Se on mindfulnessin ja kehonhuollon ammattilaisten suunnittelema hengähdystauko aivoille, mielelle ja keholle.

Palauttava Tauko™ voi sisältää esimerkiksi seuraavia elementtejä:

  • keskittymisharjoitus
  • mindfulness-meditaatio
  • rentoutumisharjoitus
  • tietoinen venyttely
  • jooga
  • akupisteiden käsittely

Taukotuokio paikan päälle toimipisteelle? Sekin onnistuu! Mitä useampi tiimi tai kerros haluaa taukotuokion samalle päivälle, sitä edullisemmaksi hinta muodostuu.

Laitetaan yhdessä palautuminen paremmalle tolalle!

Tutustu Virkisterin muihin taukotuokioihin!

Kalenteroituun, yhteiseen taukotuokioon osallistuminen on helppoa, palkitsevaa ja halutessa vuorovaikutteista. Tallenteet ja taukosovellukset ovat toki hyviä tukitoimenpiteitä. Virkisterin Premium-taukopaketteihin sisältyy monipuolinen tallennekirjasto.