Virkisteri kasvaa: kehitysjohtajana aloittaa Kati Boijer-Spoof Heikinheimo

Liikuttavan hyviä uutisia! Virkisterin tiimiin liittyy kokenut sisältömarkkinoinnin ammattilainen Kati Boijer-Spoof Heikinheimo. Katilla on takanaan pitkä ura media-alalla – ja tuore hyvinvointialan huippukoulutus.

Virkisteri on toiminut menestyksekkäästi erikokoisten julkis- ja yrityssektorin organisaatioiden työhyvinvointikumppanina. Myös koronavuodesta selvittiin kunnialla, kiitos toiminnan nopean digitalisoinnin. Nyt on kuitenkin aika laittaa uusi vaihde silmään ja lähteä kasvattamaan toimintaa määrätietoisesti.

“Virkisterin uusi kehitysjohtaja tuo tiimiin poikkeuksellisen monialaista osaamista ja näkemystä. Kati säteilee ympärilleen positiivista lämpöä ja energiaa, josta pääsevät nauttimaan nyt niin asiakkaat kuin firman työntekijätkin”, sanoo Virkisterin toimitusjohtaja Riikka Ilmivalta.

Kati aloittaa työt Virkisterillä 14.6., vastuullaan liiketoiminnan ja myynnin kehittäminen. Hän on työskennellyt aiemmin luovan sisältötiimin vetäjänä sekä tuottajana sisältömarkkinoinnin alalla. Kati on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hänellä on myös mindfulness-ohjaajan sekä PilatesHealth-opettajan tutkinnot. Toukokuussa 2021 Kati valmistui vuoden opintovapaan tuloksena intensiivisestä koulutusohjelmasta Auktorisoiduksi Personal Traineriksi (APT®), erikoistuen ravitsemus- ja liikuntalääketieteeseen.

Kati odottaa innolla uutta tehtäväänsä, jossa pääsee toteuttamaan kutsumustaan.

“Sain nauttia vuosikausia Virkisterin palveluista edellisen työnantajani kautta. Pidin tätä työsuhde-etua merkittävänä ja vaikutuin Virkisterin laatutasosta. Onkin mahtavaa päästä kehittämään juuri Virkisterin toimintaa yhä eteenpäin. Pääsen varmasti hyödyntämään kaikkea vuosien aikana kertynyttä kokemusta niin markkinoinnin, myynnin, ohjaamisen kuin valmentamisen saralta.”

Kati tuntee omakohtaisesti asiantuntija- ja johtotehtävien paineet.

“Haluan olla mukana auttamassa yksilöitä ja työyhteisöjä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Työelämän puitteet ovat nyt jatkuvassa murroksessa, ja meidän tehtävänämme on tukea organisaatioita tämän prosessin keskellä.”

Virkisterillä myös pomoilla on sormet savessa. Sekä Riikka että Kati tekevät itsekin jonkin verran ohjauksia, luennointia ja valmennuksia. Olennaisessa osassa yrityksen toimintaa on tarkkaan valikoitu asiantuntijaverkosto, johon kuuluu sekä ryhmäliikunnan että valmentamisen huippuosaajia.

Lisätiedot:

Riikka Ilmivalta
riikka@virkisteri.fi, p. 040 5303 945

Edellinen artikkeli
Liikkuva Tauko® Rentouttava keppijumppa
Seuraava artikkeli
Esittelyssä Mindful Pilates® – palauttava ja vahvistava harjoitus