Esittelyssä Mindful Pilates® – palauttava ja vahvistava harjoitus

Lempeän tehokas laji yhdistää napakan core- ja liikkuvuustreenin tietoisuustaitojen harjoittamiseen. Mindful Pilates® huoltaa sekä kehoa että mieltä.

Yksi Virkisterin uutuuslajeista on Mindful Pilates ®, josta ovat innostuneet niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaat. Se onkin oiva laji kaikille, jotka haluavat vahvistaa kehoaan, mutta toivovat myös keinoja keskittymis- ja rentoutumiskykyjensä parantamiseen.

Virkisterin kehitysjohtaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo on taustaltaan myös mindfulness- ja pilatesohjaaja. Kati halusi yhdistää nämä kaksi rakastamaansa harjoitusta luontevaksi kokonaisuudeksi, joka elvyttää yhtä lailla kehoa ja mieltä.

Ohjauksessa keskitytään kehonhuoltomenetelmä pilateksen perustekniikoiden haltuunottoon ja tunnit sopivatkin sekä aloittelijoille että konkareille. Liikesarjat ovat tarkkoja mutta tehokkaita, ja keskivartalon lihakset pakaroita myöten saavat aina kunnon treenin. Myös koko kehon liikkuvuus ja hallinta paranee.

Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo kulkee harjoituksen mukana alusta loppuun. Koko tunnin voi mieltää liikemeditaatioharjoitukseksi. Mindful Pilates ® -tunti päättyy aina lyhyeen, paikallaan tehtävään meditaatiohetkeen. Treenin jälkeen olo on vahva ja energinen mutta samalla seesteinen.

Sovi edullinen kokeilutunti organisaatiollesi! Virkisteri on kokenut henkilöstöliikunnan tarjoaja ja livestream-treenien edelläkävijä.

Lue myös lisää Virkisterin tarjoamista muista liikuntalajeista. Tarjolla on monenlaista treeniä kahvakuulasta kehonhuoltoon ja astangajoogasta asahiin.

Edellinen artikkeli
Juoksuvalmennus vei tavoitteeseen: ”Riemastuttava kokemus”
Seuraava artikkeli
Ajatustyöläinen, ota tauko ja liikuskele! Saat nämä kolme supervaikutusta