Sunnuntaisin Pilates ja Mindful Stretching Triplassa

Kaipaatko huoltavaa liikettä tai palauttavaa harjoitusta sunnuntai-iltoihisi? Oletko kiinnostunut meditaatiosta, mutta paikallaan istuminen on sinulle hankalaa? Tervetuloa vahvistumaan ja palautumaan Triplan Fokukseen Pasilaan.

Opetusta sunnuntai-iltaisin:
17.30 Pilates 45 min
18.15 Mindful Stretching 45 min

Kurssien kesto: 20.3.-15.5. (8 krt, pääsiäissunnuntaina lomailemme)
Paikka: Fokus (Triplan kauppakeskus 5. krs, Helsinki).
Hinta: 59 e per kurssi mutta molemmat yhteensä 99 e (veloitus laskulla)

Tuntikuvaukset:

Vahvistu ja ryhdisty pilateksessa 💪
Tehokas kehonhuoltotunti, joka sopii rauhallisen temponsa vuoksi lähes kaikille. Liikkeet vahvistavat erityisesti keskivartaloa ja ryhtiä sekä lisäävät liikkuvuutta. Kurssille ovat tervetulleita sekä aloittelijat että kokeneemmat harjoittelijat, sillä liikkeistä tarjotaan eritasoisia versioita. Käytössämme on matot ja pienet pilatespallot.

Tietoinen venyttely on stressin vastalääke 🤗

Onko keho tai mieli jumissa? Haluatko ehkäistä uupumusta? Tai kenties olet aktiiviliikkuja ja haluat varmistaa palautuvasi riittävästi? Tietoinen venyttely yhdistää rauhallisen venyttelyn ja mindfulness-meditaation. Jos paikallaan istuen tehty meditaatio tuntuu vaikealta ja kehosi kaipaa lisää liikkuvuutta, tämä tunti on sinulle!

Nämä kaksi harjoitusta peräkkäin muodostavat ihanteellisen yhdistelmän, joka sekä vahvistaa että palauttaa kehoa, mieltä ja hermostoa. Opettajana sertifioitu Mindfulness- ja PilatesHealth-opettaja, Kati Boijer-Spoof Heikinheimo Virkisteriltä.

Ilmoittautumislinkit:

Pilates: 
Mindful Stretching: 
Edellinen artikkeli
Miksi toive muutoksesta jää usein toteutumatta?
Seuraava artikkeli
Työuupumus lisääntyy, kynnys vaihtaa työpaikkaa laskee