Vointyn ja Virkisterin yhteistyössä yhdistyvät työhyvinvoinnin palvelukonsepti ja digitaalinen alusta

Hyvinvointialusta ja työhyvinvoinnin johtamisen työkalu Vointy sekä työhyvinvoinnin palveluyritys Virkisteri ovat aloittaneet yhteistyön. Ideana on tarjota kattava työhyvinvoinnin palvelukokonaisuus yritysten ja yhteisöjen henkilöstön hyvinvoinnin parantamiseksi. Vointy ja Virkisteri tuovat markkinoille yhteistyön myötä kokonaisuuden, joka vastaa nykypäivän työhyvinvoinnin haasteisiin yhdistämällä palvelukonseptin ja digitaalisen alustan.

Yhteistyössä yhdistyvät Virkisterin pitkä kokemus työhyvinvointi- ja henkilöstöliikuntapalvelujen tuottamisesta sekä Vointyn digitaalinen ja yhteisöllinen alusta. Vointyn mobiilisovellus kulkee päivittäisessä arjessa mukana muistuttamassa hyvinvoinnin ylläpitämisestä ja ohjaamassa kohti fiksuja valintoja.

Vointyn ja Virkisterin palvelukokonaisuus ottaa huomioon ihmisen hyvinvoinnin kokonaisuutena ja ratkoo tämän hetken työhyvinvoinnin ydinongelmia tukemalla esimerkiksi työn tauottamista, aktiivisuuden ylläpitämistä, palautumista ja yhteisöllisyyttä etenkin etä- ja hybridityöaikana. Samalla Vointyn digitaalisen alustan kautta avautuu HR- ja yritysjohdolle näkymä hyvinvoinnin tasosta ja sen kehittymisestä sekä mahdollisuus ketterästi aktivoida ja ohjata henkilöstön hyvinvoinnin ylläpitämistä. Virkisterin tiimi tukee tarvittaessa asiakasorganisaatiota työhyvinvoinnin seuraamisessa sekä toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

“Virkisteri on tuonut virtaa suomalaisten työpäiviin jo vuodesta 2007. Parempi palautuminen työpäivän jälkeen ja jo sen aikana on meille sydämen asia. Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Vointyn kanssa: tämä palvelukokonaisuus on ylivoimainen tapa edistää, ylläpitää ja johtaa hyvinvointia modernissa työympäristössä”, sanoo Virkisterin toimitusjohtaja Riikka Ilmivalta.

“Tutkimuksista, mm. TTL:n Miten Suomi voi?, käy ilmi, että työntekijät voivat entistä huonommin. Tämä on väärä suunta ja me haluamme Virkisteri-yhteistyön avulla tarjota entistä paremman vastauksen tähän ongelmaan. Satsaus henkilöstön hyvinvointiin on organisaation tärkein investointi, jolla voidaan vaikuttaa positiivisesti työyhteisön tuottavuuteen. Sen avulla saadaan myös luotua hyvää työnantajamielikuvaa, joka on ratkaisevassa roolissa siinä, kuinka uusia työntekijöitä saadaan houkuteltua”, kertoo Vointyn perustaja Riina Manner.

Lue lisää palvelukokonaisuudesta ja pyydä tarjous >>

Lisätiedot:

Virkisteri:
www.virkisteri.fi, Riikka Ilmivalta, riikka@virkisteri.fiVointy:
www.vointy.io, Riina Manner, riina.manner@vointy.io

Virkisteri on palveluyritys, jonka missiona on tehdä työhyvinvoinnista totta tiedon ja toiminnan keinoin. Tulemme mukaan läsnä- tai etätyöarkeen ja teemme työkyvyn ylläpidosta hauskempaa. Palveluvalikoimaan kuuluvat aktivoivat hyvinvointikokonaisuudet, toiminnalliset luennot ja henkilöstöliikunta. Virkeä työpäivä kuuluu kaikille!

Vointy on digitaalinen hyvinvointialusta ja työhyvinvoinnin johtamisen työkalu, jonka tarkoituksena on tukea työntekijöiden henkilökohtaisen hyvinvoinnin kehittymistä ja ylläpitämistä sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä organisaatioissa. Vointy toimii henkilöstölle mobiilisovelluksena sekä HR- ja yritysjohdolle web-portaalina, josta hyvinvoinnin kehittymistä voi seurata ja ohjata. Vointyä kehittää oululainen startup-yritys, Wellthyforce Oy. Lue lisää Vointystä, vointy.io.

Edellinen artikkeli
Suunnitteletko laihdutuskuuria? Mieti vielä!
Seuraava artikkeli
Eiköhän laiteta teidänkin ergonomia-asiat kuntoon!