E-opas: 5+1 vinkkiä virkeämpään hybridityöhön

Virkisterin e-oppaasta saat tietoa, miten keventää ajatustyön kuormitusta läsnä tai etänä. Varoitus: Tämä e-opas saattaa boostata kognitiivista suorituskykyäsi ja vauhdittaa palautumistasi!

Hybridityö on kognitiivisesti ylikuormittavaa ja fyysisesti alikuormittavaa. Selvitäksemme metsästä-keräilijän biologialla tässä toimintaympäristössä tarvitsemme kaikki keinot käyttöömme. Tästä julkaisusta löydät muutamia konkreettisia, saman tien sovellettavia vinkkejä, joiden ansiosta voit muun muassa:

  • säilyttää paremman viretilan ja työtehon työpäivän aikana
  • olla energisempi työpäivän päätyttyä
  • säädellä vire- ja stressitasoasi tiukassa paikassa.

Vinkit kannattaa jakaa myös tiimin kesken! Hyvinvointi hybridityössä on yhtä lailla yksilön ja organisaation vastuulla. Parhaat käytännöt löytyvät yleensä yhdessä pohtimalla.

Etätyön hyvinvointiopasTämä e-opas keskittyy kognitiiviseen suorituskykyyn ja hyvinvointiin. Syventävää tietoa ja lisää vinkkejä saat tietokirjasta Etätyön hyvinvointiopas (Bazar Kustannus). Kirjasta löydät työkaluja myös fyysisen elinvoimaisuuden, fiksun ravitsemuksen sekä yhteisöllisyyden edistämiseen etätyössä.

Hyötyisikö organisaatiosi tai tiimisi aiheeseen liittyvästä koulutuksesta? Tilaa Virkisteriltä luento tai työpaja hybridityön hyvinvointiin liittyen. Lue lisää >>

Edellinen artikkeli
Palaudu tänä kesänä Virkisterin tallennuskirjaston avulla
Seuraava artikkeli
Tappaako etätyö luovuuden? Tutkimustieto vs. arkikokemukset