Virkisterin palvelut Lepakon kiinteistössä

Tältä sivulta löydät tietoa Virkisterin kaikista palveluista Lepakon kiinteistöllä. Virkeä työpäivä ja parempi palautuminen kuuluu kaikille! Our tailored services are also available in English.

AJANKOHTAISTA LEPAKOLLA

Tältä sivulta löydät tietoa liikuntapalveluista mukaan lukien ryhmäliikunta (läsnä & online), lajikokeilut sekä yksilövalmennukset.

Sinullekin oma PT? Varaa ilmainen tutustumistapaaminen viestittämällä info@virkisteri.fi 

MITTAUSPÄIVÄ 7.3 LEPAKON LIIKUNTATILOISSA

Tarjolla on kehonkoostumus- sekä kestävyyskuntomittauksia kokeneen ammattilaisen tekeminä.

Kehonkoostumusmittaukseen varataan aikaa 15 min ja polkupyöräergometritestiin 30 min. Mittauksia voi varata oheisen linkin kautta: https://www.varaaheti.fi/testaus

Maksu tapahtuu pankkikortilla tai MobilePayllä Virkisterin numeroon 60295. Kehonkoostumusmittauksen hinta on 29 e ja kestävyyskuntomittauksen hinta 79 e.

Ergometrimittauksen kuvaus ja ohjeistus
Kuntoilijoille ja terveysliikkujille tarkoitetulla epäsuoralla polkupyörätestillä arvioidaan testattavien hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa eli kestävyyskuntoa. Kestävyyssuorituskyky arvioidaan sykkeen ja polkemisvastusten perusteella. Testin perusteella saadaan arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä. Testi on submaksimaalinen, joten uupumukseen saakka ei poljeta. Testi alkaa kevyellä vastuksella ja kuormaa nostetaan portaittain. Testi kestää kokonaisuudessaan noin 20 minuuttia.
OHJEISTUS: Vältä ruokailua pari tuntia ennen testiä. Ota mukaan normaalit sisäliikuntavarusteet.

Tiedustelut: info@virkisteri.fi

Lämpimästi tervetuloa!

LIIKUNTAPALVELUT

Ryhmäliikunta

Kevätkausi pidetään 8.1.-14.6.

Virkisteri varaa oikeuden tuntien muutoksiin sekä force majeure -tapauksissa siirtoihin/peruutuksiin.

Online-tunnit ohjataan Vimeossa selaimen kautta.  Vimeo on käyttäjälle täysin anonyymi kanava. Muista laittaa äänet päälle kuvan alakulmassa olevasta painikkeesta 🙂

Linkit online-tunneille saat sähköpostitse maksettuasi kausimaksun. Lisätiedot: info@virkisteri.fi

Lajikokeilut

Kokeilemme erilaisia lajeja kerran kuukaudessa maanantaisin. Lajikokeilu kuuluu kausimaksuun, mutta voit osallistua myös kertamaksulla.

Kevään lajikokeilut:

22.1. klo 17.05-18.20 Crossfitin perusteet, ohjaajana Annukka Airamaa

19.2. klo 17.05-18.20 Kuntosali tehokäyttöön: tietotyöläisen täsmälaitteet ja -liikkeet

Maaliskuu: Yleisön pyynnöstä! Webinaari 12.3. klo 8 ”Fiksut ravintovalinnat keski-iässä”

Jos olet lähestymässä keski-iän kynnystä, ylittänytkin sen tai olet ylipäätään kiinnostunut ravitsemuksesta, tervetuloa mukaan aamiaiswebinaariin tiistaina 12.3. klo 8-8.45.

Tällä luennolla käydään läpi, mihin erityisesti tulisi kiinnittää huomiota ravitsemuksessa, kun on ylittänyt keski-iän kynnyksen. Vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: hidastuuko aineenvaihdunta iän myötä, vai onko se vain myytti? Onko ateriarytmillä oikeasti väliä? Mitkä ovat tyypillisimmät ravitsemushaasteet keski-ikäisillä? Saat myös konkreettisia käytännön ravintovinkkejä omassa arjessa sovellettaviksi.

Luennoitsijana Kati Boijer-Spoof Heikinheimo Virkisteriltä. Kati on työhyvinvointivalmentaja sekä palautumiseen ja ravitsemukseen erikoistunut Auktorisoitu Personal Trainer (APT®). Kysymyksiä, toiveita? Laita viestiä Katille viimeistään 10.3. kati@virkisteri.fi

Liity 12.3. klo 8 Teams-webinaariin tästä

Huhtikuu: aika ja paikka täsmentyvät

Toukokuu: aika ja paikka täsmentyvät

Hinnat ja ilmoittautuminen kevätkaudelle 2024

 • Vain läsnätunnit 140 e
 • Läsnätunnit + online 160 e
 • Vain online+tallenteet 100 e
 • Kertamaksu (vain läsnätunnit, maksa etukäteen liikuntaedulla tai MobilePaylla ja näytä kuitti ohjaajalle) 15 e

Työnantajien tarjoamat edut/subventoinnit: olethan suoraan yhteydessä työnantajaasi.

Ilmoittaudu ryhmäliikunnan asiakkaaksi täällä.

Maksutavat:

Huom! Ota kuvakaappaus kuitista, jotta voit näyttää sen ohjaajalle.

 • Liikuntaedut (valitse palveluntarjoajaksi Virkisteri ja syötä soveltuva summa)
 • MobilePay (Virkisteri: 60295)
 • Tilisiirto: Tilinumero: FI96 1544 3000 0562 88 / Virkisteri Oy, Viitenumero: 14258, Eräpäivä: heti

Huom! Online-tunneille osallistuja: ilmoittauduttuasi ja suoritettuasi maksun saat s-postitse tunnukset Vimeo-palvelun livestriimiin ja tallennekirjastoon.

Ryhmäliikuntatuntien kuvaukset

Kiinteyttävä lihaskuntotreeni

Lihaskunto- ja HIIT-treeniä kotona! Harjoitukset tehdään kehonpainolla tai hyödyntäen vaihtelevasti käsipainoja, tuolia/sohvaa, kahvakuulaa tai kuminauhaa. Online-tunti Vimeossa, josta löytyvät myös tallenteet.

SporttiPumppi

Tehokas kestovoimatunti, jolla pääset halutessa haastamaan itsesi! Käytämme tankoja ja irtopainoja. Kaikki lihasryhmät pääsevät töihin.

Pilates

Moderni pilatestunti joka ottaa vaikutteita myös muista lajeista. Tällä tunnilla lisäät tietoa kehosi toiminnasta ja saat runsaasti käytännön sovelluksia arkeen.

Dance

Hyvän mielen tanssillinen tunti, jossa saat viikon aerobisen treenin kuin huomaamatta. Tuntikokonaisuutta tehdään useampia viikkoja, joten kaikki pääsevät varmasti mukaan.

Jooga

Rauhallinen ja tehokas, kehoa herättelevä ja liikkuvuutta lisäävä harjoitus. Hathajooga auttaa saavuttamaan hyvän terveyden vahvistamalla elimistön omia, piileviä voimavaroja sekä auttaen kehoa paranemaan omia voimavarojaan käyttämällä. Hathajoogaa säännöllisesti harjoittamalla voi sekä vahvistaa terveyttään että parantaa urheilullista tasoaan: lisätä joustavuutta, poistaa ylimääräistä rasvaa, vahvistaa lihaksia, parantaa ryhtiä, oppia hengittämään oikein.

Power Pilates

Pilatesta hieman vauhdikkaampi, tehokas ja monipuolinen kehonhuoltotunti. Liikkeet vahvistavat erityisesti keskivartaloa ja ryhtiä sekä lisäävät liikkuvuutta. Käytämme silloin tällöin kotoa löytyviä apuvälineitä, kuten sohvatyynyä tai pientä lisäpainoa. Online-tunti Vimeossa, josta löytyvät myös tallenteet.

Tietotyöläisen täsmätreeni

Päätetyöläisen monipuolinen treeni niska-hartiaseudulle, selälle, keskivartalolle ja jaloille.

FasciaMethod

FasciaMethod on rauhallinen, meditatiivinen ja yksinkertainen kehonhuoltomuoto. Se koostuu ketjuliikkuvuusharjoituksista, täsmävenytyksistä, liikkeenhallintaharjoitteista ja pallohieronnasta. Tunnin lopussa teemme rauhoittavan rentoutusharjoituksen. Harjoitus sopii hektiseen arkeen palauttavaksi treeniksi.

Crosstraining

Tervetuloa kasvattamaan lihaskuntoa hyvällä sykkeellä! Tunti on rakenteeltaan supersarja- tai kiertoharjoittelumuotoinen. Harjoitus on helposti räätälöitävissä oman kunnon mukaan: sopii sekä aloittelijoille että kovakuntoisille. Ei koreografiaa, liikkeet tehdään omassa tahdissa.

Kehonhuolto

Palauttava ja huoltava tunti, jossa hyödynnetään erilaisia menetelmiä mukaan lukien jooga, pilates sekä liikkuvuus- ja FootBic-harjoittelu. Kokeillaan myös erilaisia hermostoa tasapainottavia rentoutus- ja hengitysharjoituksia. Tällä tunnilla et tarvitse tossuja, mutta kerrospukeutuminen kannattaa etenkin kylmänä vuodenaikana.

Vetreyttävä venyttely

Matalan kynnyksen tunti, joka sopii kaikille. Tunti haastaa tasapainoa, venyvyyttä ja kehonhallintaa. Online-tunti Vimeossa, josta löytyvät myös tallenteet.

Ohjaajaesittelyt

Annukka on fysiikkavalmennukseen erikoistunut Auktorisoitu Personal Trainer (APT®). Annukan energisessä ohjauksessa saat myös vinkkejä painonnoston ja crossfitin puolelta! Hän toimii myös lepakkolaisten PT:nä.

Ivan on lempeän tarkka joogaohjaaja, joka vetää tunnit täyteen vuodesta toiseen. Hän on toiselta ammatiltaan kokki, eli kannattaa kysyä myös terveellisiä reseptivinkkejä!

Kati on kokenut pilateksen, kehonhuollon ja lihaskuntotreenien ohjaaja ja myöskin APT®-sertifioitu. Katin tunneilla pidetään hauskaa, tehosta ja tekniikasta tinkimättä!

Rebekka on nuoresta iästään huolimatta kokenut ryhmien ohjaaja. Hän valmistui keväällä 2023 Auktorisoiduksi Personal Traineriksi (APT®), erikoistuen liikuntatieteeseen. Rebekka hyödyntää ohjauksessaan myös osaamistaan pilateksen, joogan ja tanssin maailmoista.

Riikka on monipuolinen liikunta-alan ammattilainen ja työfysioterapeutti. Työhyvinvointi, fyysisen ja kognitiivisen ergonomian kehittäminen ovat Riikan ydinosaamista.

PT-valmennukset

Tarvitsetko asiantuntevaa apua liikunnan, ravitsemuksen tai palautumisen parantamiseksi?

Henkilökohtainen valmennus seuraavilla teemoilla (tai niiden yhdistelmällä):

 • kunnonkohotus
 • fysiikkavalmennus tavoitteelliseen treeniin
 • ravitsemus tai painonhallinta
 • parempi palautuminen

Valmennukset Lepakon tiloissa tai etänä (esim. Teams). Tutustu Virkisteriin valmentajiin ja valmennuspaketteihin.

Kuntosaliohjelma tarpeisiisi räätälöitynä + opastus Lepakon salille: 99 e

Ilmainen tutustumistapaaminen PT:n kanssa 45 min – varaa aika info@virkisteri.fi

Testit ja mittaukset

Yleiset ja räätälöidyt testipäivät

Virkisteri järjestää muutaman kerran vuodessa testipäivän Lepakolla. Tällöin tarjolla on kehonkoostumusmittauksia ja kysynnän mukaan myös rasitus- ja muita kuntotestejä.

Jos haluat järjestää työpaikallenne testipäivän, olethan yhteydessä! Esimerkiksi kehonkoostumus-, puristusvoima-, ja verenpainemittauspäivät ovat suosittuja.

Kohdevastaava

Palautetta, toiveita liikuntapalveluista?

Kohdevastaava: Riikka Ilmivalta, Virkisterin toimitusjohtaja​

”Minulla on lähes 20 vuoden kokemus liikuntapalvelujen tuottamisesta eri organisaatioille. Yhdessä Virkisterin tiimiläisten kanssa toivomme, että viihdyt, virkistyt ja palaudut salilla ja liikuntaryhmissä. Olethan yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää tai palautetta liittyen Virkisterin toimintaan!”

riikka@virkisteri.fi tai info@virkisteri.fi

Kuntosalilaitteiden vikailmoitukset

Toimita seuraavat tiedot s-postitse osoitteeseen info@virkisteri.fi Paljon kiitoksia!

• laitteen tunnistetiedot: valmistaja, sarjanumero, laitemalli esim. Precor Ylätalja 1234Y
• mahdollisimman tarkka kuvaus viasta (esim. rikkinäisen osan tai häiriön kuvaus)