Nyt on hyvä aika aloittaa hyvinvointivalmennus – katso tarjoukset!

Olisiko hyvinvointiin panostaminen sinulle tai organisaatiollesi ajankohtaista? Ohesta löydät lisää tietoa Virkisterin valmennuspalvelusta ja valmentajista – sekä kiinnostavat kevättarjoukset!

Haaveiletko liikunnallisesta elämäntavasta, koronakilojen karistamisesta tai paremmista palautumistaidoista? Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus on tähän tehokkain ja motivoivin menetelmä. Vastuuvalmentajillamme on pitkä kokemus vaativista asiantuntija- tai johtotehtävistä, ja he ovat erikoistuneet yhdistämään hyvinvoinnin kiireiseen arkeen.

Yksilö- ja pienryhmävalmennukset henkilöstölle ja yksityisasiakkaille

Yritysasiakkaamme ovat tarjonneet tai subventoineet intensiivivalmennuksen työntekijöilleen – joko kaikille halukkaille tai osalle henkilöstöä työterveyshuollon ohjaamana. Mikä mahtava kannustin, joka edistää työkykyä, hyvinvointia ja sitoutumista työnantajaan!

Osa valmennukseen tulijoista on yksityishenkilöitä, jotka toivovat muutosta tai tukea. Heidän joukossaan on kaikenikäisiä miehiä ja naisia eri taustoilla. Valmennuksen voi aloittaa kuka tahansa! Lue Anniinan kokemuksesta Virkisterin SuperStartti-valmennuksessa.

Valmentajamme hyvinvoinnin asialla

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo
Auktorisoitu Personal Trainer (APT®) erikoistumisalueina ravitsemus ja liikuntalääketiede, Mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja, KTM

Valmennusfilosofiani perustuu asiakkaan vahvuuksien tunnistamiseen ja niiden hyödyntämiseen muutosprosessissa. Kun tehdään pieniä muutoksia yksi kerrallaan, tapahtuu isoja asioita!”

Asiakkaan palaute: “Kiitos Kati ihan loistavasta coachauksestasi ja lempeän päättäväisestä tyylistäsi ohjata eteenpäin!”

Lue lisää Katista >>

Jonna Virtanen
Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), erikoistumisalueena liikuntatiede, ryhmäliikunnanohjaaja, HTM

“Jokaiselle yksilölle arjen elementtien välinen tasapaino on erilainen. Valmennuksissa tavoitteeni on yhdessä asiakkaan kanssa löytää juuri hänelle sopiva balanssi palautumisen, liikunnan ja ravinnon suhteen.”

Asiakkaan palaute: “Jonna on todella ammattitaitoinen, kannustava ja innostava valmentaja! Suosittelen lämpimästi!”

Lue lisää Jonnasta >>

Kevättarjoukset

SuperStartti-intensiivivalmennus
  • 4 x 60 min innostavaa valmennustapaamista etänä tai läsnä*
  • Henkilökohtainen ravinto-, liikunta- tai palautumissuunnitelma pidemmälle aikavälille
  • Tallennekirjaston käyttö valmennuksen ajan ja 1 kk sen jälkeen (sisältää eri mittaisia vahvistavia ja palauttavia treenejä)
  • Valmentajan tuen s-postitse ja tekstiviestitse valmennuksen ajan

Hintaan 349 e (norm. 399 e)

* PK-seudulla: Virkisterin studiolla Fredrikinkatu 75 tai ulkoilualueilla/ulkokuntosaleilla Töölönlahdella, Paloheinässä, Pirkkolassa, Tapaninvainiolla, Oulunkylässä ja Leppävaaran urheilupuistossa

FirstBeat-kuormitusmittaus

Sisältäen laitteen postituksen kotiin, 3 vrk mittauksen, analyysin ja purkutilaisuuden 30 min.

Hintaan 149 e (norm. 195 e)

Tarjoukset voimassa 31.5. asti (sopimus valmennuksesta tehty, itse valmennus voidaan pitää sovitusti myöhemmin)

Tervetuloa valmennukseen! Laita viestiä yhteydenottolomakkeella tai suoraan kati@virkisteri.fi

Edellinen artikkeli
Virkisterin Popup Wellness -päivä houkuttelee etätyöläisiä toimistolle
Seuraava artikkeli
Palaudu tänä kesänä Virkisterin tallennuskirjaston avulla