Virkisteri ToimistoSissit-verkoston kumppaniksi

Virkisteri on hyväksytty assistenttien suositteluverkosto ToimistoSissien partneriksi. Yli tuhannen suomalaisen organisaation assistentit kokoava verkosto hyväksyy kumppanikseen ainoastaan palveluntarjoajia, jotka ovat sen jäsenistön suosittelemia.

Virkisteri on ollut mukana kehittämässä suomalaista työelämää jo 20 vuoden ajan. Palvelujen tavoitteena on parantaa työhyvinvointia ja tuottavuutta edistämällä työpäivän aikaista palautumista ja sujuvoittamalla aivotyötä – sekä lisätä arkeen iloa ja energiaa. Virkisteri on myös kokenut virkistys- ja tiimipäivien järjestäjä. Suosittuja palveluja ovat oivalluttavat luennot, elämyksellinen taukoliikunta sekä toiminnalliset aktiviteetit.

Virkisteri kuuluu nyt myös ToimistoSissien laatuleiman saaneihin kumppaneihin. ToimistoSissit on jäsenmaksuton yhteisö assistenteille ja vastaavissa tehtävissä työskenteleville. Yli tuhannen suomalaisen organisaation assistentit kokoava verkosto hyväksyy kumppanikseen ainoastaan palveluntarjoajia, jotka ovat sen jäsenistön suosittelemia.

”Yhteisössämme jaetut kokemukset ja suositukset ovat tärkeitä jäsenillemme, joiden vastuulla on yritysten tyhy-tapahtumien sisältöjen ideointi. Keräämme sivustollemme listaa laadukkaista ja luotettavista kumppaneista, jotta sopivien yhteistyötahojen löytäminen olisi helpompaa. Virkisterin asiantuntevia, positiivista energiaa ja innostusta nostattavia tilaisuuksia on ilo suositella henkilöstön työssä jaksamisen tukemiseen!” sanoo ToimistoSissit-verkoston koordinaattori Taija Uusikumpu.

Myös Virkisterin toimitusjohtaja Riikka Ilmivalta on innoissaan kumppanuudesta. ”Mahtavaa startata yhteistyö! Toimimme toimistosissien työhyvinvoinnin, ilon ja energian lähettiläinä ympäri Suomen. Odotan innolla tulevia kohtaamisiamme elämyksellisissä online- ja läsnätilaisuuksissanne. Virkeä työpäivä kuuluu meille kaikille!”

Tarkastele ToimistoSissien suosituksia >>

Liity ToimistoSissien jäseneksi >> (jäsenyys on ilmaista!)

Lisätiedot:

Riikka Ilmivalta, toimitusjohtaja, Virkisteri Oy p. 040 530 3945
Taija Uusikumpu, Verkoston koordinaattori, ToimistoSissit, p. 045 275 9616

 

Edellinen artikkeli
Hyvä, paha hybridityö – onko etätyö tuottavuuden boostaaja vai päinvastoin?
Seuraava artikkeli
Tehokas tennispallohieronta – oiva taukojumppa työpäivään!