Neurosonic-hoidot osana Virkisterin yksilövalmennuksia

Moni hakeutuu Virkisterin valmennukseen vahvistaakseen palautumistaitojaan. Mutta palautuminen on myös kaiken kehityksen edellytys! Siksi personal trainer -valmennuksiimme sisältyy jatkossa mahdollisuus Neurosonic-rentoutushoitoon.

Tiedäthän tunteen, jonka voi kokea todella hyvin nukutun yön jälkeen? Olo on virkeä, energinen mutta samalla seesteinen. Monet yksilövalmennuksiimme tulevat ovat melkeinpä unohtaneet, miltä tämä rennon valpas olotila tuntuu. Silloin kuntosaliohjelman haltuunotto tai painonpudotuksen käynnistäminen on todella haastavaa.

Siksi me Virkisterillä otamme palautumisen merkityksen vakavasti. Valmennuksissamme on aina kokonaisvaltainen lähestymistapa, ja haluamme kannustaa ja auttaa asiakasta panostamaan palautumiseensa. Levossa lihas kasvaa, mieli tyyntyy, hermosto palautuu ja ruoansulatus pääsee toimimaan optimaalisesti.

Työkalupakistamme löytyy monenlaisia vaihtoehtoja asiakkaan hyödynnettäväksi. Mindfulness-ohjaus, liikkuvuusharjoittelu, Firstbeat-palautumismittaus, pehmytkudoshoito ja muut metodit ovat nyt saaneet rinnalleen Neurosonic-rentoutuspatjahoidot. Olemme tästä todella innoissamme! Neurosonic on nimittäin ollut jo jonkin aikaa meidän virkisteriläisten salainen ase, jonka avulla pysymme hyvässä vireessä arjen kiireiden ja vaatimusten keskellä. Meidän mielestämme jokaiselta työpaikalta pitäisi löytyä Neurosonic (kysy tästä mahdollisuudesta lisää kati@virkisteri.fi).

Mikä ihmeen Neurosonic?

Neurosonic on suomalainen keksintö, joka vähentää stressiä, parantaa unen laatua ja palauttaa hermostoa. Divaani tai patja tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä ja ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan. Jos olet kuullut TRE-stressinpoistoharjoituksista, vaikutusmekanismi on sama mutta patja hoitaa tämän puolestasi.

Neurosonicin sivuilta löytyy valtavasti urheilijoiden, kipupotilaiden ja tavallisten kansalaisten asiakaskokemuksia. Lisäämme alle yhden tarinan valmennusasiakkaaltamme.

Vihdoin löytyi keino rauhoittaa hermosto!

Valmennusasiakkaamme on ollut pitkään keskellä vaativia elämäntapahtumia. Tämä yhdistettynä hektiseen työhön on ajanut hermoston yliviretilaan. Kaikkia mahdollisia keinoja ravitsemuksen, liikunnan ja rentoutusharjoitusten saralla kokeiltiin, mutta sekä Firstbeat-mittauksen että älykellon data puhui karua kieltään: palautumista tapahtui vain muutaman tunnin ajan öisin. Koko päivän ja alkuyönkin hermosto oli aina kuormitustilassa.

Päätimme kokeilla Virkisterille saapunutta Neurosonic-patjaa. Tulos oli hämmästyttävä. Älykello havaitsi hermoston siirtyneen saman tien palautuvaan tilaan (kuvassa n. klo 8.30). Puolen tunnin hoidon jälkeen asiakas tunsi olonsa huomattavan rennoksi ja levänneeksi. Mikä parasta, hän nukkui seuraavan yön erinomaisesti ja sai aamulla pitkästä aikaa kokea olevansa virkeä ja elpynyt!

Sanomattakin on selvää, että otimme heti Neurosonicin tiheään käyttöön tämän asiakkaan kanssa. Nyt on vihdoin tiedossa keino, jolla tässä akuutissa elämäntilanteessa saadaan myös palautumista tapahtumaan.

Kiinnostuitko? Katso lisätiedot:

Edellinen artikkeli
Tappaako etätyö luovuuden? Tutkimustieto vs. arkikokemukset
Seuraava artikkeli
Virkisteri HR-viestissä: ”Hyvinvoinnista uusi työelämän KPI”