Virkisteri HR-viestissä: ”Hyvinvoinnista uusi työelämän KPI”

Uusimmasta HR-viestistä löytyy kahden aukeaman verran asiaa hybridityön hyvinvoinnista, haastateltavina Virkisterin Kati Boijer-Spoof Heikinheimo ja Riikka Ilmivalta.

Henkilöstöhallinnon ammattilaiset ovat joutuneet yhä uusien haasteiden eteen viime vuosina. Siirtyminen täysetätyöhön, työturvallisuuden uudet ulottuvuudet pandemian aikana, soutaminen ja huopaaminen etätyösuositusten tahdissa, hybridimallin käyttöönotto… Tämän päälle kun lisätään vielä Ukrainan sodan, inflaation ja sähkön hintanousun aiheuttamat vaikutukset hr:n budjettiin, yhtälö on aikamoinen.

Tilannetta ei myöskään helpota se, että ihmiset – erityisesti huippuosaajat – vaihtavat nyt työnantajaa aiempaa herkemmin. Työhyvinvointiin panostaminen on yksi niistä asioista, joita työnantajalta edellytetään yhä vahvemmin.

Tätä taustaa vasten on hyödyllistä summata, millaiset tekijät vaikuttavat hybrityössä jaksamiseen ja miten näitä voisi edistää. Me Virkisterillä uskomme esimerkiksi, että hyvinvoinnista pitäisi tehdä työyhteisöjen arjessa ja agendoilla yhtä tärkeä KPI kuin vaikkapa myyntiluvuista tai asiakkaiden antamasta NPS-luvusta.

 

Artikkelin (ja muut HR-viesti 4/2022:n kiinnostavat jutut!) voi lukea ilmaiseksi osoitteesta https://joom.ag/Qxzd/p14

Haluamme olla HR:n paras kaveri, kun etsitään ratkaisuja hybridityön hyvinvointiin! Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Edellinen artikkeli
Neurosonic-hoidot osana Virkisterin yksilövalmennuksia
Seuraava artikkeli
Virkisteri goes happy!