Virkisterin webinaarisarjasta tukea Tradenomien jäsenten hyvinvointiin

Liiton kehityspäällikkö Jori Karjalainen oli tyytyväinen palautumista, ravitsemusta ja fyysistä aktiivisuutta käsitteleviin webinaareihin. ”Onnistunut kokonaisuus – voin täydellä sydämellä suositella Virkisterin palveluja.”

Tradenomit on moderni etujärjestö, jonka palvelut ulottuvat edunvalvonnasta ja neuvontapalveluista myös jäsenten hyvinvoinnin edistämiseen. Yli 33 000 tradenomijäsenestä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä eri aloilla. Tietotyöläisten elämään etätyöloikka on vaikuttanut monin tavoin, mihin myös liitossa herättiin. Yhtenä kumppanina jäsenten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistämisessä on toiminut Virkisteri.

Tradenomien tarpeita ryhdyttiin kartoittamaan yhdessä Virkisterin kanssa.

”Harvoin tarpeet ovat täysin selvät etukäteen, vaan keskustelemalla löydetään sopivat ratkaisut”, toteaa Jori Karjalainen. 

Yhdessä päädyttiin kolmen webinaarin sarjaan, jossa teemoina olivat ravinto, liikunta ja palautuminen. Virkisterin kattavasta tarjonnasta löytyivät webinaarisarjan lisäksi myös viikoittaiset Liikkuvat Tauot® sekä Tietotyöläisen Kehonhuolto, jotka ohjataan jäsenpalvelussa livestriiminä läpi syyskauden 2021. 

Webinaarisarjan vetäjänä toimi Virkisterin kehitysjohtaja ja vastuuvalmentaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo, joka on muun muassa palautumiseen, ravitsemustieteeseen ja liikuntalääketieteeseen erikoistunut Auktorisoitu Personal Trainer (APT®). Webinaarisarjaan oltiin liitossa tyytyväisiä. 

”Webinaarit olivat vuorovaikutteisia ja kysymyksiä heräsi paljon, mikä kertoo onnistuneesta tapahtumasta”, toteaa Jori Karjalainen. 

Karjalainen kehuu Katia loistavaksi esiintyjäksi, jolla on hymyilevä ote valmentamiseen. Eniten webinaareissa kiinnostusta herätti ravintoaiheinen kokonaisuus. Kaikki teemat saivat kuitenkin kiitosta luennoille osallistuneilta jäseniltä. Ote jäsenpalautteesta:

”Kaikki kolme tilaisuutta olivat erittäin hyviä, miellyttäviä ja informatiivisia valottaen hieman eri teemoja kullakin kertaa. Tykkäsin kovasti myös Katin vetämistä harjoituksista.”

Myös Karjalaisen mielestä kokonaisuus oli onnistunut. ”Voin täydellä sydämellä suositella Virkisterin palveluja.”

Asiantuntijaluento tai webinaari teidän työyhteisöllenne?

Kerro toiveistanne ja teemme sinulle tarjouksen!

Asiakaskokemuksia