Wellbeing Week tarjosi oivalluksia ja hyvinvointia Knowitin työntekijöille neljässä kaupungissa

Knowit on Suomen vaikuttavin ja vastuullisin asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Knowit panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin monin tavoin. Marraskuuta piristämään toteutettiin yhdessä Virkisterin kanssa monipuolinen Wellbeing Week, joka sisälsi sekä tiedollista että toiminnallista ohjelmaa virtuaalisesti ja toimipisteillä.

Miltä kuulostaisi virkistävä niska-hartiahieronta tai rentouttava Neurosonic-hoito kesken työpäivän? Tai kenties haluaisit käydä kehonkoostumusmittauksessa tai testaamassa pilatesta? Muun muassa näistä palveluista pääsivät nauttimaan Knowitin työntekijät Helsingissä, Tampereella ja Turussa marraskuisella hyvinvointiviikolla.

Läsnätapahtumien lisäksi viikko sisälsi muun muassa hyvinvointiaiheisia webinaareja, Active Break -taukoliikuntaa päivittäin sekä muita liikunnallisia aktiviteetteja livenä ja virtuaalisesti. Verkon ja viimeistään tallenteiden kautta tavoitettiin koko henkilökunta Oulun toimistoa ja asiakkaiden toimipisteillä työskenteleviä konsultteja myöten. Virkisteri toteutti ohjelman pääosin yhtiön virallisella kielellä englanniksi.

Knowitin Senior HR Manager Heidi Räsänen kertoo: ”Meidän kulttuurimme keskiössä on kestävä työelämä ja yksi keskeinen osa sitä on fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi. Halusimme Wellbeing-viikon kautta paitsi pysähtyä tänä päivänä niin tärkeän teeman eli hyvinvoinnin äärelle, myös tarjota työkaluja oman hyvinvoinnin johtamiseen jokapäiväisessä arjessa.”

Palautekyselyn vastauksissa kiiteltiin työnantajaa tällaisen hyvinvointiviikko-tapahtuman järjestämisestä:

”Kivaa vaihtelua pimeimpään vuodenaikaan, hyviä vinkkejä ja toimintaa! Näiden työpäivien jälkeen ei ollut samanlaista marraskuun koomaa kuin yleensä :)”

”Good speakers and informative sessions based on research.”

”The webinars were interesting, well organised and informative. Also the active breaks were all clearly instructed and nice to do.”

”I am quite active person, but still got a ton of useful information and good movements to battle sitting.”

”Amazing to get things like a short back massage and inbody measurement during an office day!”

Heidi Räsäsen mielestä hyvinvointiviikko täytti kaikki odotukset.

”Suuri kiitos siitä ammattimaiselle ja asiakaslähtöiselle Virkisterin tiimille! Toivomme, että voimme myös jatkossa tarjota henkilöstöllemme vastaavan mahdollisuuden ja silloin olemme ehdottomasti uudestaan yhteydessä Virkisteriin!”

Kaivataanko teidänkin työyhteisössänne työkaluja oman hyvinvoinnin johtamiseen tai virkistystä arjen keskelle? Hyvinvointipäivä- tai viikko on mainio tapa tuoda tärkeät teemat lähelle työntekijöitä.  Ota yhteyttä ja kysy lisää >>

 

Asiakaskokemuksia