Työ 2.0 Lab: Räätälöity työpaja virkistää myös virtuaalisena

Virkisterin hyvinvointipalvelut

Sekä tiedollista että toiminnallista sisältöä, oivalluksia, inspiraatiota ja rentoutumista. Muun muassa näistä aineksista syntyy hyvä työpaja. Virkisterin ohjaama iltapäivä sai osallistujilta erinomaista palautetta.

Virkisteri toteuttaa niin etänä kuin läsnä suosittuja tiimi- ja virkistyspäiviä erikokoisille työyhteisöille. Mukana on aina asiakkaan toivomassa suhteessa tiedollista sisältöä, kuten luentoja täsmäaiheista sekä toiminnallista ohjelmaa, kuten kehonhuoltoa. Tällainen kokonaisuus räätälöitiin myös Työ 2.0 Lab -konseptin puitteissa.

Työ 2.0 Lab on Valtionhallinnon kohtaamispaikka, joka järjestää tapahtumia myös virtuaalisesti. Kyseessä on tulevaisuuteen suuntautunut monikäyttöinen työtila, joka kutsuu Valtionhallinnon eri alojen osaajia työskentelemään yhdessä ja löytämään tätä kautta synergiaetuja. Konseptin tavoitteena on myös hybridityön kehittäminen.

Helmikuussa 2022 Työ 2.0 Lab tarjosi 1,5 tunnin mittaisen, Virkisterin räätälöimän virkistävän ja palauttavan virtuaalityöpajan. Muun muassa luento-osuuksia ja dynaamisia liikkuvuusharjoituksia sisältänyt tapahtuma oli selvästi toivottu irtiotto työarjesta. Se keräsi huomattavan paljon kiitosta osallistujilta.

”Sisältö oli yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä, juuri kuten toivoimme”, kertoo Senaatin asiantuntija Emilia Säkkinen. Työpäivän aikainen palautuminen sekä Mindfulness työelämässä -osiot tarjosivat Säkkisen mukaan osallistujille uutta tietoa. Virkisterin Liikkuva Tauko oli kiva tuokio luentojen ohessa. Webinaarista sai Säkkisen mielestä käytännön vinkkejä omaan hybridityöarkeen. Tapahtuman myötä oppi lisäksi ymmärtämään ihmisen fysiologiaa paremmin.

Kaikki webinaarin osallistujat saivat pääsyn Virkisterin Liikkuva Tauko -tallennekirjastoon määräajaksi, jotta liikuskelu solahtaisi osaksi tietotyöarkea. Henkilökunnan palautteissa virtuaalityöpajaa kutsuttiin ihanaksi lahjaksi ja esitettiin toive jatkosta, samoilla ohjaajilla.

Kaipaako tiimisi tai työyhteisösi virkistävää, palauttavaa tai oivalluttavaa tilaisuutta? Lue lisää ja pyydä tarjous kati@virkisteri.fi!

Asiakaskokemuksia