Virkisterin taukotuokiot – asiakkaiden kokemuksia

Virkisteri tarjoaa monipuolisia taukotuokioita organisaatioille ja nyt myös suoraan työhyvinvoinnistaan kiinnostuneille kuluttajille. Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™ -tuokiot tarjoavat kaivatun hengähdyshetken työpäivään, elvyttävät kehoa ja terävöittävät aivotoimintaa.

Virkisterin taukotuokiot ovat etätyöläisen pelastus! Riikan ja Katin ohjaamat treenit ovat innostavia – joka kerta erilaiset liikkeet. Sopivan yksinkertaisia, mutta verenkiertoa tehokkaasti elvyttäviä. Liikuntahetken jälkeen on aina hyvä mieli. Itse en saisi aikaiseksi säännöllistä liikettä työpäiviini, mutta kun kalenteri muistuttaa ’suorasta jumppalähetyksestä’, niitä tulee myös tehtyä. Viikossa kertyy 45 minuuttia liikuntaa kuin huomaamatta.

Marja-Liisa Husso, tuottaja

Pyysimme syyskaudella 2021 osallistujilta palautetta Virkisterin Liikkuvasta ja Palauttavasta tauosta. Kokonaisarvosanaksi taukotuokiot saivat 4,7 akselilla 1-5. Työhyvinvointia ne olivat parantaneet keskimäärin 4,5 arvoisesti. Entä mikä on parasta Virkisterin taukotuokioissa? Tässä muutamia poimintoja vastauksista:

Joka kerran erilainen ja monipuolinen ohjelma, jossa koko kroppa saa liikettä, sekä hyvät mukavan positiiviset ohjaajat (ylipirteyttä en kaipaa).

Kaikki – minusta pidetään huolta. Olen aiemmin liikkunut enemmän, mutta koronan myötä passivoitunut – Liikkuva Tauko sekä [Virkisterin] kehonhuolto- ja lihaskuntotreenit auttavat aktiivisuuteen uudelleen kiinnipääsemisessä.

Taukotuokiot ovat todella monipuolisia ja niissä huolletaan kehon eri osia.

Liikkuva Tauko® sopii hyvin myös osaksi koulutus- tai tiimipäivää.

Virkisterin Kati ohjasi englanniksi virtuaalisessa kansainvälisessä koulutuspäivässämme noin 15 minuutin mittaisen iltapäivän taukojumpan. Toimeksianto oli tuoda virkistävä ja energisoiva hetki keskelle pitkää koulutuspäivää huomioiden sen, että osallistujilla oli rajallisesti tilaa liikkua. Kati huomioi hienosti toiveemme, päivämme teeman ”Together” sekä toimistotyöntekijöiden tarpeet. Palaute osallistujilta oli erittäin myönteistä: sekä liikuntahetken tarve että Katin hyväntuulinen ja sujuva tapa toteuttaa se saivat todella paljon kiitosta. Kutsuipa joku osallistujista sitä jopa yhdeksi päivän parhaista anneista!

Anu Kankkunen, SVP Finance & Control at Sanoma

Lue lisää Virkisterin taukotuokioista ja varaa ilmainen kokeilukerta! Löydät vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi työn tauottaminen on niin tärkeää paitsi kehon, myös aivojen terveyden kannalta?’
  • Mitä Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™ pitävät sisällään?
  • Miten liveohjattu Liikkuva Tauko® eroaa tallenteista tai taukojumppasovelluksista – ja miksi monet asiakkaamme haluavat tarjota työntekijöilleen liveohjatut taukotuokiot vaikka käytössä olisi myös sovellus?

 

Asiakaskokemuksia